ARI institūts: tikšanās ar ANO

Otrdien ARI institūta valdes loceklis un Ziemeļamerikas filiāles direktors Sets Bogners tikās ar ANO Ģenerālā sekretariāta štata darbinieku Pan Gi Muna kungu.

Šajā sanāksmē, kas notika pēc manas sarunas septembrī ar Ģenerālā sekretāra pirmo vietnieci Ašu Rouzu Migiro kundzi, viņš iepazīstināja ar ARI zinātniskās izpētes institūta izstrādātu integrālās apmācības kursu, kas domāts vispasaules auditorijai.

Viņš arī iepazinās ar mūsu vēstījumu, kurā teikts, ka tuvojošā krīze varētu būt atspēriena punkts iespējai izraisīt sociālās un globālās pārmaiņas.

Sākot ar 2012. gada 1. janvāri sākas ANO Ģenerālā sekretāra Pan Gi Muna vadības otrais termiņš, kurā izglītības tēmai tiek iedalīta vissvarīgākā vieta.

Savā runā par godu iecelšanai uz otro termiņu, viņš uzsvēra nepieciešamību „pacelt augstākā līmenī mūsu spēju darboties kopā” ​​un „pielikt vairāk pūļu sarežģītu problēmu risināšanai.”

ANO ir gatavi uzklausīt mūsu vēstījumu. Ģenerālsekretārs pieprasīja komentārus mūsu izstrādātajam izglītības sistēmas plānam, kā arī mums tika piedāvāts piedalīties izglītības programmu izstrādāšanā. Tāpat arī tika ieplānota jauna tikšanās.

Lai gan mēs nevaram būt pārliecināti par mūsu sadarbības rezultātu, es ļoti ceru ka fakts, ka ANO ir gatavs mūs uzklausīt, ir uzskatāms par lielu panākumu, ko mēs varēsim izmantot mūsu Vienotības vēstījuma izplatīšanai visā pasaulē.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed