Ceļā uz mierīgu līdzāspastāvēšanu

Lekcija Šauļu universitātē

Mēs dzīvojam pasaulē, kas kļuvusi integrāla. To apstiprina visu zemju un valstu kopsakarība.

Šodien pat nav jākaro vienam ar otru, pietiek pārtraukt sakarus ar kādu valsti un tā krīt. Aizliedziet preču ievešanu un eksportēšanu un tā jau nevarēs pastāvēt, tādā pakāpē mēs esam savstarpēji saistīti.

Iznāk, ka mums jāmācās sadzīvot vienam ar otru, jo ja mēs esam savstarpēji saistīti, tad nevaram pastāvīgi atrasties pretdarbībā gluži kā vienas ģimenes locekļi, kuri pastāvīgi strīdas, bet vienalga dzīvo zem viena jumta. Tas ir, mums ar to kaut kas ir jādara.

Tādēļ ir nepieciešama pieaugušo audzināšana. Turklāt ne vienkārši audzināšana, bet gan pilnīgi citu kopsakarības sistēmu, komunikāciju starp valstīm, starp organizācijām radīšana – starp visiem. Daba prasa no mums integritāti, noslēgtību un tieši pie šī sabiedrības stāvokļa mums ir pakāpeniski jānonāk.

Integrālo mijiedarbību šodien pēta desmitiem tūkstoši zinātnieku. Mums ir sakrāta milzīga datu bāze, kuru var lietot jebkurš, kas vēlas. Mēs izveidojām saikni ar daudzām organizācijām, kuras studē šo parādību. Nevis tāpēc, ka mēs vienkārši to vēlamies, bet gan tāpēc, ka mūs pie tā noveda dabiskais cilvēces attīstības ceļš.

No lekcijas Šauļu universitātē, 22.03.2012

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: