Iesācēju pirmie jautājumi

Jautājums: Kas ir Radītājs?

Atbilde: Radītājs ir augstākais spēks, kas pārvalda un liek darboties visai sistēmai. Mēs atklājam Viņu tādā pakāpē, kādā pielīdzināmies šai sistēmai, tas ir, mūsu integritātes pakāpē. Tādā mērā mēs arī savienojamies ar Radītāju, ar visparējo vadošo spēku un kļūstam tādi paši mūžīgi un pilnīgi kā Viņš.

Tā ir pakāpe, kura jāsasniedz ikvienam – ja ne tagad, tad agri vai vēlu. Ikviens būs spiests apzināt šo kopējo sistēmu un izzināt Radītāju.

Jautājums: Vai garīgajā pasaulē eksistē eņģeļi?

Atbilde: Eņģeļi – tie ir spēki. Eņģelis (malah) nāk no vārda Malhut (valstība), spēks.

Jautājums: Kas ir sfirot?

Atbilde: Sfirot – tās ir noteiktas īpašības, kuras atrodas ikvienā dvēselē, taču dažādās kombinācijās. Tās nosaka visu atšķirību starp mums.

Jautājums: Kas ir „labošanās”?

Atbilde: Labošanās – tā ir mūsu redzes, uztveres korekcija, kuras rezultātā es sāku redzēt, kā patiesībā ir saistīta pasaule. Tāpēc, ka daba ir globāla un integrāla, tā nedalās atsevišķās daļās, kā mēs to parasti dalām, izveidojot: bioloģiju, zooloģiju, botāniku, ģeogrāfiju un daudz ko citu.

Daba ietver sevī visu, tā ir kopējā aina. Un labošanās nozīmē, ka es sāku redzēt visu kā savienotu vienā ainā – un pats arī ieeju tās iekšienē kopā ar visiem.

Tāpēc arī mūsdienās ir tik populāra holistiskā medicīna (piemērota visam organismam un kopumā pasaulei – kā vienotam veselumam).

Jautājums: Kas ir dvēsele?

Atbilde: Mūsu dvēsele – tā ir tāda mūžīgās sistēmas daļa, kuru mēs izzinām. Mēs iekļaujamies šajā sistēmā atbilstoši 125 līmeņiem, līdz saplūstam ar visu sistēmu kopumā. Ikvienam jāpaceļas augšup mērojot visas 125 pakāpes.

Mums atlikuši maksimums 230 gadi, lai pabeigtu savu labošanos, atklātu globālo, integrālo pasauli un pilnībā tajā iekļautos – līdz 6000 gadu nobeigumam. Taču mēs varam to izdarīt arī ātrāk.

Jautājums: Kas ir „dvēseļu pārdzimšanas riņķojums”?

Atbilde: Cilvēkam, kurš pilnībā nav izlabojis savu iekļaušanos kopējā, globālā sistēmā, arvien no jauna jāiemiesojas jaunā ķermenī, lai turpinātu labošanos. Līdz viņš tiks iekļauts kopējā sistēmā kā tās daļa un ikviens no mums it kā izplatīsies, „izplūdīs” visā sistēmā. Taču, kamēr mēs sevi tādā veidā neizlabosim, – mums nāksies iziet pārdzimšanas riņķojumu šajā pasaulē.

No lekcijas Parīzē, 01.02.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: