Atklāt Augstāko vadību

Universa vienotības izzināšana – joma, ar kuru nodarbojas kabala. Kabala – metodika, kas atklāj Radītāju, vienoto spēku, vienoto mērķi, vienoto programmu katram cilvēkam mūsu pasaulē, milzīgu aparātu, kurš mūs vada.

Mēs atrodamies tā iekšienē, šīs milzīgās sistēmas iekšienē un pat nesaprotam, kā Viņš mūs vada. Mums jāatklāj, cik lielā mērā Viņš mūs pārvalda, kā visi šie spēki nāk no milzīga aparāta, no milzīgas sistēmas, kas dēvēta par Radītāju, Augstāko Dabu, Augstāko Saprātu. Šie spēki caurstrāvo mūs un pārvalda visus septiņus miljardus cilvēku, dzīvniekus, augus, nedzīvo dabu, Visumu un to, ko mēs vispār vēl pagaidām nenovērojam un kas mums būs jāatklāj.

Sākumā mums jāatklāj vadība (kādā veidā sistēma mūs vada, tās mērķis, programma, plāns, secīgās darbības, cēloņu un seku darbības, kuras tā mūsos izraisa) un tā daļa mūsos, kuru tā atstāj mums kā brīvo izvēli mūsu brīvajai rīcībai, ja mēs centīsimies to izzināt mūsu pareizas attīstības gaitā.

Ja es studēšu visu sistēmas darbības programmu, tās iedarbību uz mums, tad tajā pakāpē, kādā es adaptēšu šo programmu sevī, tai piekrītot, es pats to īstenošu, – sākotnēji tikai īstenot; zinot, saņemot programmu. Turklāt pēc tam es it kā aizsteigšos priekšā pašai programmai, iešu tai pa priekšu, es jau tik lielā mērā zināšu, sapratīšu, redzēšu to, atradīšos šajā sistēmā, ka jau iepriekš projektēšu, programmēšu un realizēšu pats savas nākamās kustības.

Tas arī nozīmē MAN pacelšanu augšup, lūgšanu, prasību: „Es vēlos tā rīkoties!”. Es saņemu spēkus un darbojos, jo mums nav savu personīgo spēku. Turklāt pat šos spēkus es saņemu, varu saņemt un tos saņemšu no apkārtējās dabas, no Radītāja vai kolektīva. Viss kopā man veidosies vienotā sistēmā.

Tādā veidā mēs virzīsimies uz priekšu, līdz sasniegsim visas sistēmas sapratni, kas dēvēta „Adam Kadmon”, – viens vienīgs cilvēka pirmtēls, tas ir, sistēmas, kas pilnībā līdzinās dabai, Radītājam un kurā mēs visi sākam integrāli savstarpēji mijiedarbojies.

No virtuālās nodarbības, 05.02.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: