Zem viena likuma „lietussarga”

Pirmoreiz, vairums dažādu, it kā savstarpēji nesaistītu dabas likumu vietā, mēs sākam just, ka uz mums iedarbojas jauns likums – viens likums, zem kura „lietussarga” mēs visi atrodamies, un visi kopā kā vienota savienība tiecamies sasniegt vienu virzienu.

Nekad iepriekš tik dažādas valstis cilvēcē neatradās tik līdzīgā stāvoklī. Ziemeļamerika un Dienvidamerika, Eiropa un Āfrika, Āzija un Sibīrija, pat Austrālija un Jaunzēlande – visas atrodas lejupslīdes procesā, depresijas stāvoklī, un nav svarīgi, kādā sabiedrībā mēs dzīvojam, kādai civilizācijai, reliģijai mēs piederam, un kā iekārtota mūsu sabiedrība. Milzīgs mākonis nolaižas pār mūsu pasauli un sāk ietīt mūs visus kopā.

Mēs visi patiešām esam atkarīgi viens no otra – to atklāj zinātnieki, un tāpat jūtamies arī mēs, pateicoties krīzei, un mūsu savstarpējās saiknes rezultātā. Caur četru cilvēku ķēdi, katrs cilvēks izrādās pazīstams ar visiem pārējiem pasaulē, pastāv „taureņa efekts”, un šodien ir tādi pētījumi, kas apgalvo, ka cilvēka doma ietekmē klimatu, ka zemestrīces un cunami ir saistīti ar cilvēku savstarpējām attiecībām un viņu dzīvesveidu.

Tas nozīmē, ka mēs visi atrodamies viena likuma priekšā, kurš apvieno mūs ar spēku, un ja mēs vēlamies, lai mums būtu labāka dzīve, tad jāpadomā par to, kā tam pietuvināties, nevis otrādi, attālināties no tā, kā sākt vēlēties savienoties kopā ar visiem pareizā, labā un brīnišķīgā tieksmē.

Tad mēs veicināsim savu izaugsmi kopā ar dabas likumiem, nevis pret tiem, jo jebkurā gadījumā daba uzvarēs! Mēs nevaram pārveidot dabas likumus, tās nav valdības, kuras var mainīt sabiedrības likumus, izejot no savtīgām interesēm.

Šis likums atrodas augstāk par mums, tāpat kā fizikas, ķīmijas vai bioloģijas likumi. Mēs varam tos tikai studēt un izmantot pareizā formā. Tādēļ mums jāizzina šis likums un pēc iespējas tam jāpievienojas. Un šis likums – tas ir vispārējais visas dabas likums.

No 4. sarunas par jauno dzīvi, 01.01.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: