Peldošā poga

Katrs mirklis, ar visu tā saturu, nāk no augšienes. Tajā viss jau iepriekš noteikts, un esmu tam pakļauts. Taču nākamais mirklis atrodas manās rokās. Es sāku noskaidrot, kas ir dzīves jēga? Vai es varu to saprast? Un pēkšņi noskaidrojas, ka to var ne tikai saprast, bet arī mainīt, – vēl vairāk, ne vienkārši mainīt, bet sasniegt uztveres, sajūtu visaugstāko pakāpi, situācijas apzināšanos un tās kontroli.

Kā? Izrādās, ka tūkstoš pogu vidū, ir viena, kura svarīgāka par visām pārējām. Tev netraucēs 999 pogas, kad nospiedīsi uz to, vienīgo. Šī poga arī ir tava brīvā izvēle.

Tev jāatrod šī poga arvien no jauna, jāvirzās soli pa solim, katru reizi veicot citu darbu un citu analīzi. Tu nevari vienkārši satvert šo pogu un turēt līdz ceļa galam. Nē, tev pastāvīgi arvien no jauna tā ir jāmeklē starp pārējām. Tagad tā ir šeit – ahā, bet kā gan tai piekļūt? Taču citā pakāpē tā izrādās jau pavisam citā vietā! Oho!

Tādā veidā tu ievies izmaiņas savā dzīvē. Tas nav virspusējs darbs, tas pārsviež tevi no vienas vietas uz citu, no tavas datu matrices vienas malas uz otru malu. Un ar šīs pogas palīdzību tev jāiedarbina visas pārējās. Šī poga ir pieeja tām.

Rezultātā brīvā izvēle prasa no tevis tikai ienākt grupā – nekā sarežģīta. Iestājies grupā un ļaujies pareizās vides ietekmei. Pateicoties tam, kopā ar vidi, savstarpējā saiknē ar to, tu atrodi pareizo pogu un maini savu likteni.

Realitāte daudz vienkāršāka nekā mums šķiet. Ne velti ir teikts, ka Radītājs ir radījis cilvēku vienkārši, bet cilvēki uzsākuši lielus aprēķinus…

No nodarbības pēc raksta „Gribas brīvība”, 18.12.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: