Miers ar gaismas ātrumu

Jautājums: Vai pareizi, ka Radītājs mūs gaida, – līdz no mums nāks pareiza lūgšana?

Atbilde: Tas netiek dēvēts par gaidīšanu. Augstākā gaisma atrodas absolūtā mierā, tas ir nemainīgs likums kā fizikas likumi. Ja virzīties ar pastāvīgu ātrumu, tas ir tikpat kā atrasties mierā.

Gaisma nevar apstāties. Atklājas tā vai nē, tās daba ir nemainīga. Gluži kā fiziskas gaismas daba, kurai ir pastāvīgs ātrums 300 tūkst.kilometri sekundē vakuumā. Viss atkarīgs tikai no tā, kādā vidē tā izplatās, ņemot vērā, ka mēs to atklājam, pateicoties materiālam. Materiāla līdzības pakāpe gaismai nosaka tās ātrumu, jo mēs redzam nevis pašas gaismas izplatīšanos, bet materiāla reakciju uz to.

Un ja kāda darbība norisinās pastāvīgi, attiecībā pret mums tā tiek uzskatīta kā nekustīga. Tas ir, augstākā gaisma iedarbojas pastāvīgi, tās ietekmē nenotiek jebkādas pārmaiņas. Viss ir atkarīgs no vēlmēm – kā tās atklāj šo iedarbību. Ja vēlmēs norisinās izmaiņas, tas arī nosaka iedarbības ātrumu, taču pašā gaismā, protams, izmaiņas nenotiek. Tā darbojas pastāvīgi!

Mēs sakām, ka nepieciešams censties sev pievilkt gaismu. Taču patiesībā tas ir pretstatā tam, kā mums tēlojas. Gaisma iedarbojas pastāvīgi, bet mēs – tās iedarbības rezultāts.

No nodarbības pēc Bāla Sulama vēstules, 17.01.2012.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: