Miljoniem izdzīvotāju gatavojas katastrofai

Paziņojums: Mūsdienu Amerikā miljoniem “izdzīvotāju” drudžaini pūlas sagatavoties tam, kas, kā viņi baidās, tuvojas, un kam jānotiek. Viņi krāj produktus un cenšas jūs pārliecināt, ka mēs atrodamies katastrofas priekšā, turklāt izdzīvotāju kustība iet plašumā.

Daži tic, ka tuvojas ekonomikas pilnīgs krahs, un vēlas būt vairāk neatkarīgi. Viņi pārvērš istabas par noliktavām, mācās apstrādāt dārzu, cenšas visu pēc kārtas iekrāt. Protams, mums jābūt gataviem arī sliktākiem laikiem. Mūsu nācija ir iestigusi parādos, ASV ekonomika iet bojā, zemestrīču un citu dabas katastrofu skaits palielinās, visa zemeslode kļūst par ārkārtīgi nestabilu dzīvesvietu…

Replika: Vēlme apgādāties ir instinktīva un dzīvnieciska. Taču patiesi vērtīgi ir parūpēties par drošību augstākā līmenī – “cilvēks”. Tas atšķiras no dzīvnieciskās tieksmes pēc drošības ar to, ka neaprobežojas ar uzkrāšanu, tas ir, neitralizējot katastrofas sekas, bet gan nodarbojas ar tās sākotnējo cēloņu likvidēšanu jau pašā saknē. Lai to izdarītu, nepieciešama visa notiekošā cēloņu apzināšanās. Tas slēpjas mūsu egoismā.

Pēc tam nepieciešams pievērsties egoisma labošanai, tā izmainīšanai uz pretēju īpašību – saikni, atdevimīlestību. Šī mainīšana novērš mūsos un apkārt mums visas negatīvās dabas izpausmes, atklāj nodoma (plāna), realizācijas (vadības) un mērķa (nākotnes) sistēmu, kā arī piešķir saprātu un iespēju šo sistēmu pārvaldīt. Rezultātā cilvēks iegūst absolūtu drošību.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: