Brīdinājums

Ziņojums: Divus gadu desmitus D. Selente izdevumā Trends Journal precīzi paredzēja politiskās, finanšu sektora, ekonomiskās un sociālās tendences.

Tas pieņemts Senātā (Likums par pilnvarām ārkārtas stāvoklī) ar 93 balsīm pret septiņām:

Ekonomika cieš krahu. Būs haoss. Būs aicinājumi uz ekonomisko kara stāvokli. Bankas tiks slēgtas. Haoss nostiprināsies.

Šis likums nupat kā tika pieņemts. Tas nodrošina stāvokļa kontroli ar militāristu palīdzību. Uz Ameriku ceļu mēro fašisms.

Situācija var sākt sakarst jau no 2012. gada pirmā ceturkšņa. Esmu pārliecināts par 2012. gada galveno trendu, valsts vadītāji nesīs graujošu triecienu sistēmai. „Izsūkuši” visu naudu no vienkāršajiem cilvēkiem uz Ziemassvētkiem, viņi nodibinās ekonomisko kara stāvokli.

Selente paziņoja savas prognozes par globālajiem nemieriem, skvoteru sacelšanos (patvaļīga māju ieņemšana, kuras bankas paņēmušas par hipotekāriem parādiem), protestiem pret aplikšanu ar nodokļiem, ekonomikas sabrukuma turpinājumu.

Ja mūsu ekonomika nonāks strupceļā, un tas ir tikai laika jautājums, tad bankas tiks slēgtas, un Amerikas ielās iestāsies haoss. Ņemot vērā attiecīgā likuma neseno pieņemšanu, un mācību ar tūkstošu amerikāņu kareivju dalību pilsoņu masu nekārtību apspiešanā, var konstatēt, ka Selentem kārtējo reizi ir taisnība…

Replika: Praviešu grāmatās, Zoar Grāmatā, AGRAs, Bāla Sulama, RABAŠa grāmatās – norādītas mūsdienas kā pārejas laiks no „dzīvnieciskā” līmeņa uz līmeni „cilvēks”. Šī pāreja norisinās tā rezultātā, ka cilvēki apzinās dabas vienotību, kurā viņi atrodas, un ka viņi ar savu apvienošanos tiecas sasniegt ar to līdzību. Mūsdienās, kad gribot negribot jau esam sākuši šo pāreju, daudzi pasaulē sajūt šo plūsmu un nepieciešamību. Ar katru dienu tādu cilvēku kļūst arvien vairāk. Viņos – mūsu cerība, ka pāreja norisināsies ar mūsu saprāta apzināšanos un revolūciju, nevis asins izliešanas ceļā, kad milzīgas ciešanas mūs uz to izaicinās jebkurā gadījumā.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: