Tiek apsūdzēti vecāki

Paziņojums (Organizācija „Human Rights”): Līdz ar ekonomiskās krīzes iestāšanos, ir ievērojami pieaudzis to vecāku skaits, kuri pavirši izturas pret saviem nepilngadīgajiem bērniem. Paviršība nenozīmē vardarbību pret bērniem, ar ko ilgus gadus jau cīnās Savienoto Valstu tiesībsargu organizācijas.

Vairumā gadījumu vecāki ir sākuši mazāk mīlēt bērnus. Cilvēki ir pārāk koncentrējušies uz tādām problēmām kā atrast darbu, apmaksāt komunālos maksājumus un kredītu parādus. Katrs piektais vecāks atrodas depresijā, katrs desmitais ļaunprātīgi lieto alkoholu vai marihuānu.

Vecāku nolaidīgās izturēšanās gadījumu skaita palielināšanās notiek uz Child Free kustības fona, kuras aktīvisti bērnus uzskata par nastu un domā, ka katram cilvēkam jādzīvo vienīgi sev. Tēvi un mātes nespēj saprast, ka audzināšana – tas ir ļoti sarežģīts un ilgstošs process.

Šobrīd praktiski visos valsts štatos gaida likumus un likumu grozījumus, kuri paredzētu bargākus sodus par vecāku nolaidību. Tikai vai tiešām šie jauninājumi palīdzēs bērnus aizsargāt?

Replika: Pieaugošo egoismu var uzveikt vienīgi to labojot ar vispārējās integrālās audzināšanas palīdzību, pie kam audzinot gan mazos, gan lielos. Mūsu organizācijas ietvaros ir izstrādātas integrālās audzināšanas metodes, un mēs ceram ar tās pamatiem iepazīstināt plašu sabiedrības loku.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: