Kongresu ceļa rādītājs pavediens

Pavasarī mēs plānojam novadīt kongresu Amerikā un jācenšas, lai tas noritētu ne zemākā līmenī, un es ceru pat vēl augstākā kā tikko notikušais starptautiskais kongress Telavivā. Visām valstīm ir jāpiedalās šajā kongresā, lai justu, ka mēs visi esam kopā.

Lai arī ne visi varēs ierasties Savienotajās Valstīs uz šo kongresu, un tas būs daudz mazāks skaitliskā ziņā, tomēr centīsimies sasniegt vēl augstāku stāvokli, pateicoties mūsu vienotībai un priekšdarbiem. Vajag krietni pie tā pastrādāt.

Cilvēkam ir jāredz, ka ar katru dienu viņš arvien vairāk iegūst no tās saiknes, kādu esam sasnieguši. Tam saplūšanas punktam, vienotības pilienam, kādu panācām, tagad ir jāiet plašumā. To var salīdzināt ar sēklas pilienu, kurš sāk attīstīties dzemdē un veidoties par embriju, nākamo augli. Katru dienu tas attīstās arvien vairāk – tāpat arī mums ir jāredz sevi.

Embrijs attīstās pateicoties „miesai”, tas ir, vēlmēm, domām, šaubām, problēmām, kuras saskaņā ar radīšanas programmu ar nolūku nonāk pie mums katru mirkli. Taču mēs paceļamies pāri visām šīm problēmām, un tās visas pievienojam vienam vienotības punktam. Tā mēs veidojam embrija ķermeni.

Tas jau ir mūsu dvēseles ķermenis – tikai tam jāliek klāt arvien vairāk miesas. Patreiz mēs sākam gatavoties pavasara kongresam Amerikā, kad atkal dažas dienas varēsim pavadīt kopā. Nav svarīgi, kurš varēs tajā piedalīties fiziski, un kurš virtuāli. Visus šos mēnešus strādāsim tā, lai pie tā nonāktu iekšēji savienoti.

Mēs redzēsim, cik ļoti šī pasaule zaudēs savu nozīmi, savu vēlmju varenību un spēku. Taču mūsu vienotības spēks, tieši otrādi, būs bezgalīgs, un nekādi šķēršļi nespēs mani šķirt no biedriem. Tā mēs sasniegsim arvien lielāku vienotību.

Vienīgais nosacījums – mums pie tā jāstrādā ik brīdi – dienu pēc dienas, nosakot, ka mūsu nākamais stāvoklis – Amerikas kongress, mūs vēl spēcīgāk saliedēs. Tā mēs nospraudīsim sev kārtējos mērķus, kuri būs kā virziena rādītāji ceļā, un ar tiem mēs strādāsim.

No nodarbības pēc Rabaša raksta, 11.12.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: