Meklē un noteikti atradīsi!

Jautājums: Ko man darīt, ja pat piecas minūtes nespēju koncentrēties Zoar nodarbības laikā? Es nezinu, kur to visu sevī meklēt?
Atbilde: Neskatoties ne uz ko, vajag meklēt, kur manī atrodas visas šīs īpašības, par kurām runā Zoar grāmata.
Ja slimniekam sacītu, ka šis teksts runā par to, kā viņam kļūt veselam, kā glābties no nelaimes, bankrota, problēmām – viņš kāri “aprītu” šo tekstu, cenzdamies izprast katru vārdu!
Viņš censtos izprast to pat nepazīstamā valodā, ja atrastos bailēs un meklētu glābiņu šajā tekstā.
Bet mēs nesajūtam bailes no garīgā trūkuma …- un tikai apkārtne spēj izsaukt mūsos šo nepieciešamību.
Un nav svarīgi, ko tu zini, kur to visu sevī meklēt – vienalga meklē! It kā tu ieej kaut kādā jaunā, tumšā, nepazīstamā vietā un neko neredzi.
Bet tev ir lukturītis un katru reizi, kad tev kaut ko saka, tu sāc gaismot sev apkārt ar lukturīti – bet ja pēkšņi atradīsi?!
Būdami pieauguši mēs mācāmies piepildīt mūsu prātu. Bet caur prātu sajūtas neattīstās. Kad bijām zīdaiņi, mēs attīstījāmies klausoties un redzot, nesaprasdami, ko mēs redzam un dzirdam. Tieši tāpēc mūsos attīstījās sajūtas un prāts.
Man stāstīja, sacīja “Skaties!” – bet es nesapratu. Man norādīja uz saikni starp lietām, bet es šo saikni nesaskatīju! – Bet tieši ar savām pūlēm izprast, no dzīvnieka es attīstījos cilvēkā.
Tāpēc arī patreiz, vēloties attīstīt sevī jaunus sajūtu orgānus un prātu, es tāpat lasu un nesaprotu, par ko iet runa – bet manas pūles attīsta manī jaunas spējas – un es sākšu sajust un saprast slēpto no manām sajūtām, un izpratnes.
Augstākā pasaule – tā ir starp mums, vajag tikai turpināt mūsu attīstību no mūsu pasaules cilvēka – līdz tai.
Centies saskatīt! Tā attīstās sajūtu orgāni. Un kad sasniegsi sajūtas – sāks darboties arī tavs prāts.

Avots: http://www.laitman.ru/vospriyatie-realnosti/12536.html

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: