Izplatīšana – mūsu garantija

Daži domā, ka klausoties nodarbības, lasot šo blogu un apmainoties viens ar otru ar e–pasta adresēm, viņi piedalās kopējā garīgās izaugsmes veicināšanā. Patiesībā šeit nav reālas dalības.

Cik lielā mērā tu nodod pasaulei mūsu vēstījumu, tik lielā mērā virzies uz priekšu. Tādēļ atskaities sev dienas beigās: vai tu esi ko izdarījis, vai nē? Par kritēriju šeit var kalpot tikai konkrēti darbi. Nepaļaujies, ka kāds to izdarīs tavā vietā.

Būt par biedru Bnei Baruhā – nozīmē izplatīt kabalas zinātni vai vēsti par galvojumu. Izplatīt pa īstam, ar reāliem cipariem un atskaitēm, kurus tu vari uzrādīt. Taču ja tu vienkārši „izkrauj” nodarbību, tas neko nemaksā.

Kongresā mēs sasniedzām vienotības punktu – sasniedzām, pateicoties tam, ka visa pasaule mums to pieprasa. Jautājums ir tajā, vai esam gatavi izpildīt šo pasūtījumu? Vai esam gatavi virzīt pasauli uz priekšu, dot tai labošanās un apvienošanās metodiku? Tikai īstenojot šo misiju, mēs spēsim veicināt garīgo izaugsmi, ne citādi.

Radījuma mērķis aicina uz priekšu visu pasauli, un ne mūs personīgi. Mēs – globālās izaugsmes līdzeklis. Ja līdzeklis izpilda savu uzdevumu – kārtību, tad arī tas virzās uz priekšu kopā ar visiem. Taču ja neizpilda, atradīsies cits līdzeklis. Mums nekas nav garantēts. Paverieties uz grupām, kuras nenodarbojas ar izplatīšanu, pareizāk sakot uz to, kas no tām ir palicis. Kā iespējams veicināt savu izaugsmi, nepildot kabalistu ieteikumus, kas izriet no universa likumu izzināšanas? Tas nav mans untums, tas ir rakstīts pirmavotos.

Piegrieziet vērību tam, ka izplatīšanā jūs atpaliekat no pasaules attīstības, un pie tam vēl meklējat tam dažādus attaisnojumus. Šeit nevar būt nekādu atrunu, jo runa iet par konkrētām darbībām, kuras nav saistītas ar tekošo stāvokli, ar pacēlumiem un kritumiem.

Tādēļ ierosmes vietās negaidiet centrālo grupu. Ja vēlaties veicināt savu garīgo izaugsmi – tāds ir ceļš.

Līdz šim brīdim mums deva iespēju iet uz priekšu, taču nākotne mums nav garantēta. Vienīgi pateicoties izplatīšanai, mēs virzamies uz priekšu. Tā ir mūsu garantija. Un tādēļ dienas beigās ir precīzi jāapkopo: ko šodien es esmu izdarījis pasaules labā? Pasaulei tas ir nepieciešams, un Radītājs visu ir tā iekārtojis: man atklāja kabalas zinātni tikai ar nolūku, lai es to nodotu tālāk, vienā vai citā ietērpā. Es – adapteris, informācijas nodošanas ķēdes posms. Pretējā gadījumā nekas nesanāks.

No nodarbības pēc Rabaša raksta, 12.12.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: