No kā atkarīgs komforts un labklājība

Jautājums: Lai novestu visu pasauli līdz galīgai labošanai, vai nepieciešams pilnībā atrauties no pasaules?

Atbilde: Mums vispār nav jāatraujas no pasaules. Kā iespējams izlabot to, no kā atraujies? Mums jāpaceļas augšup, lai iegūtu garīgo spēku – atdeves, mīlestības, mūsu savstarpējās saiknes spēku. Pēc tam, kad mēs to iegūsim un droši turēsimies tam klāt, tad spēsim labot un pārvaldīt šo pasauli.

Mēs redzēsim, ka mums principā nekas nav jādara. Pateicoties mūsu vienotībai, Augstāka pakāpe tik lielā mērā izpaudīsies mūsu pasaulē, ka tā iegūs harmoniju un līdzsvaru.

Patreiz pasaulē ir liela problēma, kuru īpaši neizpauž, – auksta laika iestāšanās. Mēs nespējam iedomāties, kas mums draud tuvāko dažu gadu laikā: izzudīs Golfa straume; Amerika, Anglija, Eiropa pārvērtīsies par Sibīriju. Un tas var nest badu un milzīgas problēmas. Bez tam acīmredzamas ir finanšu krīžu, izglītības krīžu, audzināšanas, ģimenes dzīves uc. problēmas.

Tas viss nonāks līdzsvarā visos cilvēka aktivitātes un apkārtējās vides līmeņos, līdzko mēs atjaunosim līdzsvaru nākamajā, augstākajā līmenī, jo no tā mūsu pasaulē lejup nonāk vadības spēki.

Taču ņemot vērā, ka mēs patreiz neatbilstam augstākajam līmenim, šo neatbilstību mēs sajūtam kā vispārējo krīzi. Tādēļ līdzsvara atjaunošana nākamajā līmenī, izraisīs no turienes spēku pareizas mijiedarbības ar mūsu pasauli lejup nākšanu, un tad abas pasaules pastāvēs savstarpējā harmonijā. Mēs pēkšņi atklāsim, ka dzīvojam komfortā pasaulē: viss ir normāli, visiem viss ir pietiekami un nav nekādu problēmu.

Tāpēc mēs nevaram labot mūsu pasauli fiziski. Lai cik mēs to labotu, tiektos uzlabot, tā tikai pasliktinās. Taču ja mēs nonāksim līdz harmonijai augstākajā pakāpē, tad novedīsim mūsu pasauli līdz līdzsvaram, komfortam, labsajūtai, drošībai. Ar to mēs nodarbojamies.

Cilvēks nevar izlabot sevi un savu apkārtni tajā līmenī, kurā atrodas, – viņam jāpaceļas augšup uz nākošo līmeni.

No virtuālās nodarbības, 27.11.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed