Spēcīgs stihijas trieciens Eiropas dienvidos

Ziņojums: Spānijā, Itālijā un Francija cieš no lietus un brāzmainiem vējiem. Applūdušas zemes, ciemi un ceļi. Notiek masveida evakuācija. Lietusgāzes izraisīja masveida strāvas zudumus. Bez siltuma un gaismas bija 8000 ģimenes.

No bīstamās vietas izdevās evakuēt vairāk nekā 2000 cilvēku. Pirms applūdušās teritorijas atstās ūdens, cilvēkiem vajadzēs dzīvot organizētos avārijas evakuācijas centros, un ir bažas, ka atgriežoties, māju vietā būs drupas. Izgājušās no krastiem upes ir appludinājušas plašas teritorijas. Lietus izraisītie dubļu plūdi ir nopostījuši ceļus, un daudzi ciemati ir nošķirti no pārējās pasaules. Un drīzas katastrofas beigas netiek gaidītas, ne mazāk kā 3 stundu laikā ir nolijis pusotrs metrs nokrišņu.

Brāzmainais vējš un stiprs lietus nesteidz atstāt arī Itāliju. Tagad visu savu spēku tas koncentrējis Turīnā. Ja lietus neapstāsies dubļu, plūdi sasniegs pilsētu. Slēgtas skolas, iedzīvotājiem ieteikts neatstāt savas mājas, ja vien nav tas nav absolūti nepieciešams. Venēcijā stihija trako pilnā sparā. Pēdējo 2 nedēļu laikā stihijas dēļ Itālijā gājuši bojā 20 cilvēki.

Spānijā, galvaspilsētā Madridē, uzsnidzis sniegs. Šajā un vēl 24 valsts reģionos ir izziņots par vētras brīdinājumu. Situācija ir tāda pati – joprojām lietus, upes izgājušas no krastiem, brāzmains vējš un noslīkuši koki pilsētas ielās.

Piezīme: Protams, daba arvien vairāk iziet no līdzsvara, un tas izpaužas visos līmeņos. 2012.gads nāks ar vēl nepatīkamākiem pārsteigumiem. Mums nāksies saprast, ka tikai mainot mūsu savstarpējās attiecības, varam ietekmēt mums apkārt esošo pasauli. Lai kā mēs gatavotos katastrofām, nekādas ministrijas nepalīdzēs – daba mūs soda, līdz mēs kā spītīgi bērni sapratīsim, ka ar sevi, savu uzvedību, mēs arī izsaucam šos triecienus.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: