Būvēt pasauli uz jauniem pamatiem

Atzinums (D. Rodžerss, miljardieris, „Rogers Holdings” direktoru padomes priekšēdētājs): pasaule pakāpeniski ieslīd jaunā krīzē, kas izriet no Eiropas problēmām. Pasaule ir strupceļā, kurā to ir iedzinusi 2 krīzes – ASV un Eiropā.

Pasaule turpina tērēt satriecošas naudas summas, kādas netiks nopelnītas nākamo dažu gadu desmitu laikā. Krīze var būt sliktāka nekā tā, kas notika 2007.g.-2008.g., jo kopš tā laika parāda slogs pasaulē ir ievērojami pieaudzis. Pēdējā laikā Amerika palieninājusi savus parādus 4 reizes . Sistēma ir pārāk uzpūsta, un ASV nevarēs četrkāršot savus parādus vēlreiz. Grieķija nevarēs divkāršot savus parādus vēlreiz.

Tuvākajā nākotnē situācija ap visām šīm problēmām var kļūt tikai sliktāka. Būtu labāk, ja mēs varētu noturēt eirozonu un reorganizēt aktīvus. Cilvēki ir bankrotējuši, un kad tie ir bankrotējuši, viņi var lūkoties tieši realitātē. Reorganizējiet aktīvus un nāks kompetenti cilvēki un veidos pasauli uz jauniem stabiliem pamatiem.

Piezīme: Nav jāreorganizē aktīvi un pasīvi, bet domāšana, pārvēršot to par integrālu, un izmantot to, lai izveidotu jaunu integrālu sabiedrību, kas saistīta ar jaunām ekonomiskām attiecībam – tā ir nākotne, kuru gribot negribot vai ar vēlēšanos, mēs to būsim spiesti saprast, pieņemt un veidot.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: