Bezdarbnieku pasaule – nē, brīvo pasaule

Ziņojums: Starptautiskā darba organizācija (SDO) jaunā pētījumā „Darba pasaule 2011” brīdina, ka nodarbinātības tirgū pasaule atrodas jaunas recesijas priekšā, kas var izraisīt sociālos saviļņojumus. Par to tiek runāts „lielā divdesmitnieka” samita atklāšanas priekšvakarā. 75% attīstīto valstu un 50%, kuras atrodas attīstības stadijā, jau demonstrē nodarbinātības izaugsmes palēnināšanos. Globālais bezdarbs sasniedzis rekordaugstu līmeni – 200 miljoni cilvēku. 45 valstīs no 118 pieaug sociālo nemieru varbūtība. Pirmām kārtam, tie ir Eiropas Savienības biedri un arābu valstis.

Replika: Pasaulē ir gaidāms pastāvīgs bezdarba pieaugums. Daba piespiedīs mūs nonākt pie saprātīga patēriņa sabiedrības, kad mēs ražojam un patērējam tikai saprātīgi nepieciešamo.

Eksistējošās un attīstošās tehnoloģijas apstākļos mēs atklāsim, ka katram pieaugušajam Zemes iedzīvotājam pietiek veltīt darbam 1–3 stundas dienā, bet pārējā laikā visiem Zemes iedzīvotājiem, neatkarīgi no vecuma, ir pastāvīgi jāmācās dzīvot jaunā integrālā sabiedrībā – par tādu darbu un mācībām cilvēks saņems visu nepieciešamo eksistencei. Turklāt mācības ir obligātas visiem.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: