Mūsu problēma nav ekonomika

Jautājums: Kā raksta Bāls Sulams rakstā „Galvojums”, man ir jārūpējas par visu mūsu tuvāko vajadzībām kā par savām. Es savas vajadzības nespēju apmierināt. Kā man tikt galā ar citu cilvēku vajadzībām?

Atbilde: Sākot patiešām rūpēties vienam par otru, dabiskā veidā mēs atbrīvojamies no liekā. Ja es pilnībā tiecos uz atdevi tuvākajam, tādā gadījumā, cik tad man nepieciešams pašam? Tieši tik daudz, lai būtu iespēja dot. Man pietiek ar nepieciešamo, turklāt manī ir neizsīkstošs ​​enerģijas avots. Mani atbalsta gaisma, nevis maza tās dzirkstele, – un tāpēc pazūd visas problēmas.
Izlabotā sistēmā gaisma nodrošina visu. Mēs domājam, kā izveidot jaunas attiecības, kā aprēķināt, cik katram nepieciešams, kā izdziedināt agonizējušo ekonomiku… Un patiesībā, vispirms mums ir nepieciešams laboties. Kā raksta Bāls Sulams, jauno sabiedrību lielākoties jāveido izlabotiem cilvēkiem.

Ja tu atrodies tādā sabiedrībā, ja turi šo kursu, ja augstākā gaisma virza uz priekšu tavu izaugsmi pakāpiens aiz pakāpiena, tad tu zini, kā visu organizēt. Turklāt viss sakārtojas pats no sevis. Tev nav jānes pasaule uz saviem pleciem – augstākā gaisma izdarīs visu nepieciešamo. Tā arī tagad to dara, tikai tev neredzot, pretdarbībā tev. Nav cita spēka, izņemot gaismu. Atver tikai savas durvis – un viss nokārtosies.
No nodarbības pēc raksta „Galvojums”, 14.11.2011
Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed