Protesta akcija ASV

Ziņojums: „Plēsiet nodokļus no bagātajiem”, „Nauda veselības aprūpei, nevis korporāciju bagātināšanai”, – tādus plakātus nesa demonstranti. Protesta akcijā piedalījās aptuveni tūkstotis cilvēku. Tie galvenokārt bija studenti un bezdarbnieki. Viņi vainoja amerikāņu ekonomikas krīzē ietekmīgas finansiālās korporācijas un sacēla sašutumu par budžeta izdevumu samazinājumu sociālajai jomai.

Cilvēki soļoja no Manhetenas finansiālā kvartāla līdz Union skvēra vienam no galvenajiem laukumiem. Daži demonstranti sita bungas un skandēja: „Ieņemiet Volstrītu – uz veselu dienu, uz visu nedēļu”. Viņiem tuvojoties Volstrītai, kur atrodas Ņujorkas fondu birža, policija sāka rīkoties. Desmitiem cilvēku tika aizturēti, dažus īpaši aktīvus mītiņa dalībniekus kārtības sargi piekāva ar nūjām.

Informācija par to, ka specdienesti pielietoja pret manifestantiem asaru gāzi, neapstiprinājās. Protesta akcijas Volstrītas rajonā iet jau nedēļu. Demonstranti uzcēla teltis dažus simtus metru attālumā no apakšējās Manhetenas ielas.

Replika: Tā vēl nav krīzes sajūta, un nav antikrīzes akcija kā Izraēlā, bet vienkārši studentu rotaļāšanās ar brīvību. Taču kad iesāksies aukstuma, bada, tumsas sajūtas – lūk, tad arī sāksies īsti saviļņojumi. Mēs varam to visu novērst, ja pacentīsimies. Cilvēkiem jāuzzina par augstāko dabas plānu, evolūciju – novest visu cilvēci pie savstarpējā galvojuma sabiedrības, savstarpējās vienotības un vienotības ar dabu, kā viens vienots organisms. Turklāt visi mūsu centieni mums jāvērš uz to, lai šo plānu izpildītu.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed