ARI pārstāvji – astotajā Latīņamerikas sociālās attīstības forumā

ARI pārstāvji piedalījās astotajā Latīņamerikas valstu sociālās attīstības ministru forumā, kuru organizēja UNESCO.

11.-12.jūlijā Salvadorā notika Latīņamerikas valstu sociālās attīstības ministru forums, kas tika orientēts uz sociālo politiku jaunatnei UNESCO MOST (Sociālo pārmaiņu vadība) programmas ietvaros.

Latīņamerikas un Karību salu valstu sociālās attīstības un darba ministri sapulcējās, lai analizētu mūsdienu sabiedrības problēmas reģionā, periodā, kad pieaug bezdarba un izglītības sistēmas problēmas, kas saviļņo mūsdienu sabiedrību kopumā.

ARI (Ashlag Research Institute) pārstāvji saņēma iespēju pasniegt mūsu viedokli par globālo un integrālo audzināšanu kā krīzes problēmu risinājumu, kā arī jaunāko tehnoloģiju izmantošanas iespējām, lai veidotu audzināšanas sistēmu, kas kalpotu kā īsta atbilde uz jaunās pasaules vajadzībām, kura kļūs arvien vairāk savstarpēji saistīta un savstarpēji atkarīga.

Šīs novatoriskās idejas klausītāji pieņēma ar lielu entuziasmu. Tika apspriesti jauni kopdarba virzieni ar UNESCO un citu izglītības organizāciju pārstāvjiem, ar mērķi radīt pilotu programmas jaunatnes virtuālajai izglītībai.

Sesijā piedalījās: Salvadoras republikas prezidents K. Maurisio Funess Kartahene, P.A.Laso, UNESCO ģenerāldirektora palīgs sociālo un humanitāro zinātņu jautājumos, dr. Hulio Karansa, UNESCO sociālo un humanitāro programmu, kas paredzētas Latīņamerikai un Karību salām, vadītājs, ANO, UNISEF, SDO pārstāvji.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: