Ko gan mums māca masu informācijas līdzekļi?

Viedoklis (J. Romanenko, Lietišķās politikas centra direktors): Cilvēkiem pa televizoru demonstrē varmācību, kautiņus un cilvēks ir tendēts atkārtot to, ko redz, neskatoties uz to, ka liels cilvēku skaits valstī ienīst varu, līdz pat tam, ka gatavi to nogalināt.

Taču viņiem joprojām pastāvīgi attēlo ainu, kas apstiprina viņu motivācijas taisnību, un mudina risināt savas problēmas vardarbīgā ceļā. Tādā veidā jaunajai paaudzei veido jaunas vērtības.

Ja nenotiks globālais konflikts atomkara veidā, tad, izejot no krīzes, notiks virsnacionālo institūciju nostiprināšanās. Valstis, kuras tam nav gatavas, izzudīs. Kā jau faktiski izzuda Tunisija, Lībija, Sudāna. Un to iedzīvotāji saceļas ēdiena, ūdens, darba, naudas trūkuma dēļ. Turklāt mēs šai situācijai esam pilnīgi nesagatavoti.

Replika: Tādēļ Kabala arī piedāvā, kamēr nav notikusi nelabojama virzība uz kara konfliktu, sākt mainīt situāciju, regulēt sabiedrību, iepriekš samazināt ražošanu, katram noteikt viņa jauno stāvokli, veikt skaidrojuma un audzināšanas politiku, gatavot cilvēkus jaunai pasaulei un sabiedrībai. Kabala apraksta darbību plānu saskaņā ar dabas likumiem, tās rekomendācijas pamatojas uz līdzsvara ar dabu nosacījumiem.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: