ANO pieprasa atļaut narkotiku lietošanu

Ziņojums: ANO globālā komisija nākusi klajā ar šokējošu paziņojumu: karš pret narkotiku lietošanu ir cietis sakāvi, tāpēc tas ir jāizbeidz ar globālu narkotiku legalizāciju un narkomānu kriminālvajāšanas pārtraukšanu.

Eksperti atzīmē, ka cīņa ar narkotikām ir tikai novedusi pie narkotiku tirdzniecības un organizētās noziedzības pastprināšanās.

(Krievija ir līdere narkomānu skaita, heroīna lietotāju ziņā, viņu ir vairāk kā ASV, Kanādā, Ķīnā kopā ņemot, tik cik visās Eiropas valstīs kopā. Katru gadu Krievijā mirst vairāk kā 100 000 narkomānu vecumā līdz 30 gadiem).

Replika: Lūk, tā būs ar visiem globālās multi-krīzes aspektiem, tāpēc ka tās sakne ir tikai cilvēka egoismā, kuru mēs varam izlabot tikai piesaistot dabā slēptu augstākās gaismas spēku – atdeves un mīlestības īpašību, kas ir dabas un dzīves pamatā.

Izlabošanās tehnoloģija ir vienkārša, to var izmantot gan individuāli, gan kolektīvi. Ja mēs paši to neīstenojam, tad daba mūs to piespiedīs darīt caur ciešanām – tās mēs izsauksim paši, ar savu neatbilstību atdeves un mīlestības īpašībai. Cilvēcei vajadzētu labi aizdomāties.

Starp citu, narkotiku legalizācija nozīmē to, ka rīt manam mazgadīgajam dēlam narkotikas var piedāvāt oficiāli, nenesot par to nekādu atbildību un nesaņemot sodu!

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: