„Kurš vainīgs?”- retorisks jautājums

Jautājums: Kāds ir pirmais priekšnosacījums plašām tautas masām, lai tās sāktu uztvert labošanās metodiku?

Atbilde: Masas vēl nesaprot, no kurienes nāk nelaimes. Problēma nav ne valdībā, ne bezdarbā, arī ne politiskās un ekonomiskās manipulācijās un aizkulišu spēlēs.

Amerika spiež, Ķīna atņem visu darbu – tas viss ir ārējais faktors, bet cilvēki domā, ka kādam pasaulē pār viņiem ir vara. Ahmadinežads, Obama, Merkele – it kā no līderiem kaut kas būtu atkarīgs.

Kāda jēga iziet ielās ar skaļām prasībām, ja tas nepalīdz? Cik valdības mēs varam nomainīt, un kāda no tā jēga?

Vienreiz un uz visiem laikiem jāsaprot, ka pārmaiņas var nākt tikai no augšienes – no Dabas spēka, bet nevis no kāda valdnieka, jo viņš taču ir tāds pats kā tauta. Ko viņš saprot? Ko viņš var izdarīt globālā pasaulē, kur katra valsts atkarīga no visām?

Nepieciešams izmantot elementāru loģiku: pasaulē ir vairāk kā 250 valstis. Ko var izdarīt vienas atsevišķas valsts premjerministrs pilnīgas savstarpējās atkarības apstākļos? Kādi var būt varianti kopējā tirgus rāmjos, kur darbojas nežēlīgi likumi, kur neizdarīsi soli, ne pa labi, ne pa kreisi, jo katram ir atvēlēts savs segments? Vai arī valsts galvam pēc ranga tiek izsniegta burvju nūjiņa?

Masas cer uz varas maiņu, taču īstenībā būs vēl sliktāk – ne jau konkrētu līderu dēļ, bet vienkārši tāpēc, ka nepareizs ir pats virziens. Cilvēki pagaidām vēl nezina, no kā patiesībā situācija ir atkarīga. Ja mēs neizplatīsim pasaulē Kabalas zinātni, viņi tā arī neuzzinās, taču jutīs, ka viss atkarīgs no mums. Viņiem nav zināms par Kabalu, kuru mēs slēpjam, taču viņi norādīs tieši uz mums.

Un tad kā teikts par Goga un Magoga periodu, visa pasaule izvirzīs mums pretenzijas. No sākuma būs kari tautu starpā, pēc tam tās vērsīsies pret Israēlu. Un tas ir dabiski: tās konfliktē, nezina kā rīkoties, pārliek atbildību no vieniem uz citiem, bet pēc tam sāk saprast: draudi ir uzgūluši visiem, visi atrodas izmisuma stāvoklī, un glābšanas līdzekļu nav. No kurienes tāda nelaime? Kurš vainīgs? Nē, ne Obama, ne Ahmadinežads, ne Merkele un ne Sarkozī – vainīgi ir viņi, ebreji.

Kāpēc? Tā cilvēks jūt. Tā ir dabiska antisemīta sajūta: „Jūs esat pie vainas visās nelaimēs.” Starp mums runājot, vai tad viņam nav taisnība? Ir taisnība. Tā arī būs, ja mēs īstajā laikā neizplatīsim labošanās metodiku, ja neparādīsim, ka esam gatavi to dot visai pasaulei. Mums jāapsteidz vispārējās pretenzijas, savlaicīgi jāsagatavo atbilde uz pasaules vēlmi, jālieto zāles, pirms slimība uzliesmojusi. Pie tam ne tāpēc, ka mēs baidāmies par sevi, bet tāpēc, ka tas ir patīkami Radītājam. Viņs nevēlas, lai cilvēki ciestu.

No nodarbības pēc raksta „Pasaule”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: