Kad atklāsies Zoar Grāmata…

Radījuma mērķis – iegūt atdeves īpašību un ar tās palīdzību sasniegt saplūsmi ar Radītāju. Mēs atrodamies pretējā īpašībā, nolūkā saņemt sevis dēļ.

Lai izlabotu mūsu nolūku no saņemšanas uz atdevi, mums jāpiesaista sev gaisma, kas atgriež pie avota, pie Radītāja. Šī gaisma, kas atrodas uz daudzkārt augstākas pakāpes kā mēs, katrreiz mūs labos un pacels mūs augšup uz šiem atdeves un mīlestības pakāpieniem.

Gaisma pie mums atnāk tajā brīdī, kad savienojamies mūsu sirdīs, mūsu vēlmēs, nolūkā izlaboties, un nodarbojamies ar to pašu izlaboto sistēmu, par kuru mums stāsta kabalisti.

Apgūstot šo sistēmu un vēloties, lai aprakstītais šajos tekstos piepildītos attiecībā pret mums, atklātos starp mums, tādā veidā mēs pievelkam sev to pašu gaismu, kas atrodas šajā sistēmā uz pareizās saiknes pakāpieniem starp radījumiem. Tad mēs izlabojam mūsu saikni un ienākam tajos pašos stāvokļos, par kuriem stāsta Grāmata. Tas arī nozīmē, ka Grāmata atklājas.

Grāmata, kurai piemīt vislielākā iedarbība uz lasītāju, lai novestu viņu līdz izlabotajam stāvoklim, pie atdeves un mīlestības, – tā ir Zoar Grāmata. Tāpēc, lasot šo Grāmatu, vēlēsimies sajust mūs visus kopā, lai pareizajā savstarpējā saiknē atklātos kopējā atdeves īpašība, Labais un labu Darošais – Radītājs Savā atklāsmē radījumiem.

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: