Glābšanās no apokalipses luksusa stilā

PaziņojumsBagātnieki izpērk luxury bunkerus”: Zemestrīces, cunami, ugunsgrēki, plūdi un problēmas ar atomreaktoriem ir piespiedušas daudzus cilvēkus aizdomāties par visa eksistējošā nepastāvību un par savu personisko drošību.

Taču pat glābt savu dzīvi var ar šiku un komfortu. Šķiet, tieši tāpēc pieprasījums pēc luksusa tipa bunkeriem, kas pasargātu cilvēkus no visām iespējamajām kataklizmām, ASV ir pieaudzis no 20% līdz 100%!

„Mēs nespējam apmierināt pieprasījumu pēc šī produkta veida”, saka K. Tomsons, kompānijas Northwest Shelter Systems īpašnieks, kurš ražo privātās bumbu patversmes. Patversmes cena ir no 200 tūkstošiem līdz 20 miljoniem ASV dolāru.

Viens no kompānijas bunkeriem, kas uzcelts Nebraskā, izskatās visnotaļ grezni: telpā, kuras platība ir apmēram 13 tūkstoši m2, atrodas medicīnas centrs, virtuves, lūgšanu istaba, datorzāle, biljarda galdi, savdabīgs cietuma analogs un pat pilnībā nokomplektēts vīna pagrabs. Tādā bunkerā gada laikā var dzīvot 950 cilvēki.

Piebildīsim, ka Amerikā pieprasījums pēc luksusa klases patversmēm pasaules gala gadījumam jau sen uzrāda pieaugošu tendenci. Vietas luxury bunkeros pārdod par cenām no 50 tūkstošiem līdz pusotram miljonam dolāru.

Turklāt Rietumos ar liela mēroga katastrofu bunkeriem tiek aprīkotas pat mājas. Piemēram, 2009. gadā Lielbritānijā par 12 miljoniem dolāru pārdošanā tika piedāvāta Goldenhill savrupmāja, kas aprīkota ar bunkeru, kas aizsargā pret paaugstinātu radiāciju, kurā ierīkota virtuve, vannas istaba un dažas guļamistabas. Šis bunkers paredzēts 15 cilvēkiem.

Replika: Pēc tādas sagatavošanās var arī pamēģināt pakarot….Ir programma, saskaņā ar kuru daba plāno pacelt cilvēku viņa egoisma attīstības sākumā līdz izpratnei par to kā ļaunumu, bet pēc tam, ar sitienu palīdzību, piespiest pacelties virs tā – uz vienotību, lai vienā vēlmē sajustu vienotu dabas spēku – mūžīgu un pilnvērtīgu dzīvi. Sēdošajiem bunkerā vienalga nāksies izjust ļaunumu un izlabot to uz labo. Kā? Par to viņi pēc tam pastāstīs paši…

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: