Attīstības programma ar kodu „AVAJa”

AVAJa (jud-kei-vav-kei) – vienīgais modelis, kuru Radītājs atveidoja vēlmes iekšienē, kuru Viņš radījis „no nekā”. Viss universs iekļauts šo četru stadiju iekšienē, kuras arvien vairāk izplatās un atklājas pasaulēs.

Taču mēs nekad neizejam no Bezgalības pasaules Malhut, kura sāk attīstīties savā iekšienē – un tas tiek dēvēts par Adam Kadmon pasauli, Acilut, šķelšanos, Brija, Ecira, Asija pasaulēm, par šo pasauli, par mums šajā pasaulē… Tas viss atrodas tās pašas Bezgalības pasaules Malhutā.

Visas šīs pasaules rodas attiecībā pret tiem, kuri izzina Malhut īpašības, un to vietu, kurā viņi atrodas. Tādā veidā Malhut viņiem atklāj sevi. Tādēļ mēs sakām, ka atrodamies „šajā pasaulē”. Taču kas ir „šī pasaule”? Joprojām tā pati Bezgalības pasaules Malhut, taču tik tumša, tik lielā mērā sevi samazinājusi, ka mēs to sajūtam kā „šo pasauli” bezgalīgās gaismas pasaules vietā.

Kad sāksim strādāt, un pievilkt tur gaismu, pielīdzināt sevi atbilstoši gaismai, tad šīs pasaules vietā sāksim sajust – pasaules Asija, Ecira, Brija utt. – arvien vairāk, līdz atklāsim visu Bezgalības Malhut visā pilnībā.

Šī Malhut pēc tās radīšanas atradās izejas stāvoklī („1”), tagad mēs atrodamies labošanās procesā – stāvoklis („2”), bet galarezultātā nonāksim pie galīgi izlabota stāvokļa „3”, taču tas viss ir viens un tas pats radījums, viena Bezgalības pasaules Malhut.

No nodarbības pēc „Desmit Sfirotu Mācības”

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: