Vai bērnam pastāv saikne ar Radītāju?

Vispasaules kongress „We!”, Ņūdžersija, 7. nodarbība

Jautājums: Vai bērni dzimst ar punktu sirdī, piepildītu ar mīlestību bez nosacījumiem?

Atbilde: Nē. Neviens cilvēks nedzimst ar punktu sirdī, ar pilnīgu mīlestību pret tuvāko. Gluži otrādi, viņš dzimst ar sabojātu punktu sirdī. Tieši šis melnais punkts arī tiek dēvēts par „punktu sirdī”. Viņam tas ir jāattīsta, jāpaplašina, jāizlabo, jāpiepilda savienojoties ar citiem.

Ir bērni, kuri jau dzimst ar punktu sirdī, un ir arī tie, kuros šajā zemes iemiesojumā tas vēl nav „parādījies”, tas ir, iekšējā jautājuma sajūta par dzīves jēgu.

Jautājums: Vai mazam bērnam pastāv kontakts ar Radītāju, un vai ir nepieciešams jau no pirmajiem dzīves mēnešiem radīt viņam nosacījumus, kuros attīstītos viņa garīgums?

Atbilde: Mēs sākam strādāt ar bērniem pēc tam, kad tie sasniedz 3 gadu vecumu. Līdz tam viņi neuztver neko citu, izņemot savu dzīvniecisko stāvokli.

Mums ir nepieciešams veidot bērniem pareizu attieksmi pret tuvāko. Līdz 3 gadiem viņi nesaprot, kas ir šis tuvākais. Taču no 3 gadiem un tālāk viņiem rodas sākuma „sabiedriskās attiecības” ar citiem bērniem, viņi jau rotaļājas kopā. Tāpēc ar viņiem jau var sākt strādāt.

No kongresa „We!” 7.nodarbības, Ņūdžersija

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: