Sajūtu ceļvedis

Jautājums: Kā Zoar Grāmata mūs apmāca savstarpējās savienošanās metodēm?

Atbilde: Bāls Sulams papildina Zoar ar komentāru, kurš novērš Zoar Grāmatas teksta materializāciju. Tas sagatavo mūs garīgā stāvokļa formēšanai mūsos ārpus telpas un laika, ārpus mūsu pasaules tēliem, lai mēs vēlētos to sajust sevī, nevis no ārienes.

Komentārs “Sulam”, kā arī visas kabalistu grāmatas, uzrakstīts cilvēkiem, kuriem jau piemīt garīgā izzināšana, lai palīdzētu viņiem izprast to, ko viņi jau sajūt. Man skaidro, ko tieši es patreiz sajūtu, es atrodos līmenī, kad “cilvēka dvēsele viņu māca”. Tad lasot kabalas tekstus, es sāku saprast, ko tieši es sajūtu.

Taču līdz garīgās sajūtas rašanās manī, kabalas teksti man nozīmē nevis zināšanu avotu, bet “sgulu” (īpaša iedarbība), jo tos lasot manī izpaužas augstākās gaismas iedarbība, apskalojot mani it kā ar dzīvinoša ūdens strūklu.

Tāpēc es nevēlos izskaidrot, par ko runā katra frāze Zoar Grāmatā no parcufim un sfirot redzes punkta, lai cilvēks neapmierinātos ar virspusējām zināšanām. Es vēlos, lai viņš pūlētos atrast sevī, savās sajūtās, ka tas var būt. Tad viņš vairāk tieksies uz atklāsmi, ar to izveidojot sevī vēlmes, vajadzību pēc tās.

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: