Lūgums bez atteikuma

Rabašs, Šlavei Sulam, 1985.g., „Iesim pie Faraona – 1”: Sacīts: „Iesim pie Faraona”. Tas nozīmē: „Iesim kopā, Es arī eju ar tevi…”

Radītājs runā ar Mozu – ar punktu cilvēkā, ar vēlmi, kas vēlas izvilkt (limšoh) viņu no šīs pasaules uz augstāko pasauli, augstāko izzināšanu. „Iesim kopā”, – Viņš teic. Tā jau ir liela atklāšana – Radītājs izpaužas kā Spēks, kas realizē labošanos.

„Es arī eju ar tevi, lai mainītu dabu. Un Es vien vēlos, lai tu Man palūgtu, lai Es palīdzētu tev izmainīt dabu…”

No mūsu puses ir nepieciešams tikai lūgums, precīzāk, prasība, stingra, noslīpēta un ļoti spēcīga. Mēs pieprasām no Radītāja, lai tieši tagad Viņš izlabotu to, ko radīja.

Sacīts par to: „Mani dēli Mani uzvarēja”. Citiem vārdiem: „Es radīju ļaunuma sākotni, bet viņi pieprasa no Manis, lai Es to viņos nomainītu pret labestības sākotni”. Tieši tad radījumi tiek dēvēti par „dēliem”. Mūsu attīstības programma arī noved pie šīs prasības.

„Es tikai vēlos, lai tu Man palūgtu, lai Es palīdzētu tev izmainīt dabu un pārvērst to no egoistiskās vēlmes altruistiskajā”.

Radītājs gatavs sadzirdēt tikai tādu lūgumu. Nekādas citas lūgšanas, nekādi kliedzieni un raudas nesasniedz rezultātu. Tikai tam Viņš ir atvērts – saskaņā ar īpašību līdzības likumu. Ja mēs raudam par to, kas nenoved pie vienotības, tad atbilstošā mērā saņemam vēl sliktāku stāvokli, lai šis ļaunums palīdzētu mums apzināties, ko īstenībā ir vērts pieprasīt.

No vēstures mēs redzam, ka lūgšanām nav nekāda efekta. Kāpēc Augstākais spēks nenāk mums palīgā? Tāpēc, ka mēs nevēršamies ar to vienīgo lūgumu, kurā tas ieklausās, un uz kuru tajā pašā brīdī atsaucas.

Un tas ir lūgums par apvienošanos.

No nodarbības pēc Rabaša raksta

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: