Apskaidrība vēl priekšā

Kabala – tā ir zinātne par cilvēka līdzību Radītājam. Par līdzību it visā! Harmonijā ar Viņu, mūžībā un pilnībā. Pie tam mūsu zemes esamība netraucē mums sajust tādu “debesu” stāvokli.

Mūsu patēriņam tieši tāpat jābūt harmonijā ar dabu, t.i., mums jāpatērē mūsu eksistencei tikai pats nepieciešamākais. Pie tam, neatkarīgi no iedzīvotāju skaita uz zemes, daba atjauninās sevi mierīgā, harmoniskā ciklā.

Es rekomendēju filmu “Lietu vēsture” 3 daļās: 1.daļa, 2.daļa, 3.daļa.

Taču cēlonis nav nepareizais patēriņš, arī ne pats egoisms, bet gan tas, ka mūsu egoistiskā daba ir radīta ar nolūku mūs izlabot, kā sacīts: “Es radīju egoismu un radīju Toru (gaisma, ko mēs izsaucam, studējot Kabalu), lai to izlabotu”.

Cilvēce nesaprot lamatas, kuras mums sagatavojis Radītājs – egoisms ir radīts ar nolūku un tikai cilvēkā, lai mēs vēlētos to izlabot, lai tādējādi kļūtu līdzīgi Radītājam – lūk, tas arī  ir mērķis, bet viss pārējais ir cēlonis!

Piedāvātie risinājumi nepalīdzēs izveidot jaunu, veselīgu dzīvi, tāpēc, ka mūsu egoisms nemainīsies un neļaus mums neko mainīt, līdz brīdim, kad mēs to pakļausim augstākās gaismas izlabošanai, kas šo egoismu arī radījusi.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: