Ieejas punkts garīgajā

Visa mūsu problēma ir atpazīt, kur tieši mums jākoncentrē mūsu pūles vienā punktā, lai to iespiestu un ienāktu garīgajā pasaulē. Tas ir tikai viens punkts: mums jācenšas redzēt grupas iekšējo būtību – kā saiknes tīklu starp mūsu garīgajām dzirkstīm, punktiem sirdīs.

Mūsu punkti jau no paša sākuma ir savstarpēji saistīti vienotā tīklā un man ir jāstrādā ar šo tīklu, pastāvīgi nostiprinot un paceļot to augšup, sniedzot tam dzīvības enerģiju – līdz šī tīkla iekšienē es atklāšu augstāko gaismu, augstāko spēku – Radītāju.

Šis saiknes tīkls starp mums tiek dēvēts par „Malhut”, „Šhinu” vai „Israēla dvēseļu Kopumu” (Kneset Israel), ciktāl visi šie punkti, kas dēvēti „Isra-El” („Tieši pie Radītāja”), savienojas tur kopā.

Atbilstoši manai vēlmei būt saistītam šajā tīklā kopā ar visiem, es ienācu Acilut pasaules Malhutā – Israēla dvēseļu Kopumā, Šhinā. Tad, atkarībā no tā, cik lielā mērā es atmodinu šo saiknes tīklu, Šhinu, tādā mērā tā savienojas ar Zeir Anpinu (Z”A, Kadoš Baruh Hu) – Radītāju un sāk sajust Viņu tajā mērā, kādā sasniedz atdeves īpašību. Tā es atklāju Radītāju.

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: