Visi kabalisti mūsu vidū

Vispasaules kongress „WE!”, Ņūdžersija, 5. nodarbība

Mēs visi esam iegremdēti Radītāja spēkā. Mūsu punkti sirdīs kustās līdzīgi maziem lādiņiem elektromagnētiskajā laukā, kurus tas virza saskaņā ar īpašību līdzības likumu.

Līdzinoties šim laukam savā atdevē, es virzos uz tā centru – Bezgalības pasauli, un otrādi,  jo mazāka mana līdzība, jo vairāk es attālinos uz perifēriju, uz Adam Kadmon, Acilut, Brija, Ecira un Asija pasaulēm.

Mans punkts sirdī atrodas ārpus šīm pasaulēm, bet man priekšā ir grupa. Tā gluži kā lifts: iesaistoties grupā, es sāku ar to kopā virzīties augšup, atklājot, ka tā ir mana apkārtne, kas atrodas pasaules Asija, tad Ecira, pēc tam Brija, Acilut un Adam Kadmon līmenī. Un visbeidzot es grupu atklāju kā Bezgalības pasaules Malhut.

Es vienmēr esmu „ieskauts” grupā. Kopā ar grupu virzoties augšup, es pēkšņi redzu, ka man apkārt nav mani biedri, bet punkti sirdīs. Punkti sirdīs iznirst manā priekšā, bet cilvēku fiziskos ķermeņus es vairs neredzu.

Pēc tam, atkarībā no tā, kā mēs no Asija pasaules virzamies augšup uz Ecira, Brija pasaulēm, es pēkšņi atklāju mūsu vidū Rabašu, Bālu Sulamu, citus, daudz senāku laiku, kabalistus – Ari, Rambamu, rabīnu Šimonu un tā tālāk līdz pat Ādamam.Mēs sajutīsim, ieraudzīsim šīs dvēseles starp mūsu punktiem sirdīs, jo patiesībā mēs atklājam kopējo sistēmu. Tajā mēs atrodam arī dvēseles, kas vēl nav sevi izlabojušas. No vienas puses, mēs tās redzam izlabotas, tādas kādas tās ir iekšienē, bet no otras puses, mēs jūtam, ka tās to vēl  neapzinās. Tad saprotam, kam un kā jāpalīdz. Tieši tāpat organismā – ja kādam no orgāniem rodas problēma, tad viss organisms nāk tam palīgā.

Tā mēs arī virzamies augšup, paceļoties arvien augstāk.

Svarīgi atcerēties: nav nejaušība, ka esam sanākuši kopā, jo runa iet par sistēmas atklāšanu. Mēs nevaram izmainīt mūsu saikni, mūsu savstarpējo atkarību vienam no otra, tāpēc katram ir augstu jāvērtē citi, jo esam viens no otra atkarīgi. Mēs visi piederam pie tā dvēseles slāņa, kurš patlaban virzās augšup un labojas. Mēs nedrīkstam pieļaut, ka izklīstam, bet gan tieši otrādi – mums tikai nepieciešams padarīt mūsu rindas ciešākas, tādējādi paātrinot labošanos.

No kongresa „We!” 5. nodarbības, Ņūdžersija

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: