Iegūt varu pār dabu

Vispasaules kongress „We!”, Ņūdžersija, 1. nodarbība

Jautājums: Jūs sacījāt, ja mēs paceļamies augšup uz garīgo pakāpi, tad varam valdīt pār visiem četriem zemāk stāvošiem līmeņiem – pār mūsu ķermeni, dzīvniecisko, augu un nedzīvo dabu?

Atbilde: Ja mēs sasniedzam tādu līmeni, ka savstarpēji savienojamies ar punktiem sirdīs, tad valdām pār visiem. Mēs izzinām Dievišķo spēku – visaptverošo Dabas spēku un iegūstam neierobežotu varu. Īsāk sakot, mēs valdām pār dabu.

Jautājums: Loģiski iedomāties, ja mēs patreiz atrodamies uz cilvēciskā pakāpiena, tad varam valdīt pār trijiem zemāk stāvošajiem dabas līmeņiem – dzīvniecisko, augu un nedzīvo dabu. Vai tas ir pareizi?

Atbilde: Nē. Mēs nevaram tos pārvaldīt. Mēs valdām pār tiem, taču neapdomīgi, jo nezinām Dabas kopējo programmu, visuma vispārējo Likumu. Tādēļ mēs postām dabu, vardarbīgi izmantojot visus zemāk stāvošos līmeņus – dzīvniecisko, augu un nedzīvo.

Īstenībā tas ir ļoti dziļš jautājums. Valdīt var divējādi: 1. ar spēku, kā mēs to darām šodien, iznīcinot dabu bez jebkādas žēlastības, sapratnes un izprašanas, nedomājot, kas notiks ar mums rītdien vai tuvākajā nākotnē;

2. ar prātu, kad mums ir zināma visa attīstības aina, un mēs varam izlemt, ko ir vērts darīt. Kad tu zini visu sistēmu no sākuma līdz beigām – nozīmē, ka tu valdi nevis ar spēku, bet ar prātu.

No kongresa „We!” 1. nodarbības, Ņūdžersija, 01.04.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: