Par vienlīdzību un pārākumu

Šodien mēs atrodamies pārejas posmā. Taču, kad sāksim laboties, sievietes būs pilnīgi vienlīdzīgas ar vīriešiem.

Garīgajā ceļā sievietei jāsniedz vīrietim vēlme, jāizdara spiediens uz vīrieti un jāuzliek viņam par pienākumu virzīties uz priekšu. Tāpat arī mūsu pasaulē sieva izdara spiedienu uz vīru, lai viņš strādātu un nestu majās nopelnīto. Kad ir mājas un līdzekļi eksistencei, tad mēs laižam pasaulē bērnus un audzinām tos.

Tāpat garīgajā: ja mēs kopā strādājam, lai izlabotu dvēseli, tad radam jaunas dvēseles, jaunu labošanos. Par to sacīts: “Vīrs un sieva – Šhina starp tiem”. Radītāja atklāšana notiek tieši starp mums, kad esam kopā.

Šajā darbībā gan vīriešiem, gan sievietēm jāveic savs ieguldījums. Šeit nav lieli vai mazi. Nav iespējams laist pasaulē jaunu dzīvību bez sievietes. Izaudzināt jaunu dvēseli, jaunu garīgo parcufu iespējams tikai ar sievietes vēlmi.

Labošanās procesā neviens neiegūst pārsvaru, neviens nav lielāks vai mazāks. Kur atrodas “nepilns svars”, tur arī “pārsvars”, saskaņā ar gaismu un kelim atgriezenisko kārtību. Bez sievietes vēlmes vīrietis ir bezspēcīgs, bet sievietes vēlme bez vīrieša ekrāna tikpat bezspēcīga.

Bet kurš tad tomēr ir pārāks? Sieviete. Jo lūguma vēlme par labošanos vienmēr nāk no sievietes. Tāpat arī mūsu pasaulē: kaut gan vīriešiem šķiet, ka viņi gūst panākumus saviem spēkiem, patiesībā visi viņu darbi – tikai sievietes dēļ, tikai tam nolūkam, lai iegūtu iespaidu viņu acīs. Tā esam iekārtoti.

No sarunas par sievieti.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: