Atklāšana – tikai no gaismas

Zoar Grāmata. Priekšvārds. Raksts “Trešais bauslis”, 204. p.: … Seši uzsaukuma vārdi “Klausies (šma), Israēl” – tie ir seši ZON nobeigumi.

Un nepieciešams savienot šos sešus ZON nobeigumus tā, lai tie savienotos vienā veselumā ar sešiem augstākajiem nobeigumiem, t.i., Aba ve-Ima un IŠSUT.

Un nepieciešams ar tiem virzīt vēlmes uz augšieni, t.i., virzīt vēlmes un NARAN, lai tie iekļautos kopā ar vēlmēm iekš MAN…

Viss atkarīgs no nolūka mācību laikā, kad mēs gaidām, ka gaisma, kas atgriež pie avota, nonāk pie mums pateicoties Zoar apgūšanai un veic mūsos visus šos labojumus.

Mēs nezinām, kā to veikt, un šim nolūkam iemācīsimies no teksta. Taču gaismas iedarbībā mēs sajutīsim, kas mums jādara – un tad izdarīsim. No mācībām mēs neko neuzzināsim – tikai no gaismas, kas iedarbosies uz mums, pateicoties pareizai studēšanai. Tam jābūt saprotamam.

Tādējādi nolūkam jābūt virzītam uz gaismu, nevis uz zināšanām, jo man nekas nelīdzēs zināt, kādu rezultātu dos parcufim Aba un Ima saplūsme vienā vai otrā veidā. Tas man neko nedos un pie tam šajos vārdos nav nekādas patiesības. Kad notiek atklāsme, tad atklājas visas lietas, par kurām iepriekš mēs neko nevaram zināt. Viss – tikai uz gaismas rēķina.

Tāpēc cilvēkam pastāvīgi jāgaida darbības, kuras viņa iekšienē veiks gaisma, lai jaunas sajūtas, domas un iekšējie nosacījumi atklātos viņā no iekšienes. Tas būs gaismas, kas atgriež pie avota, iedarbības rezultāts. Tad cilvēks sasniegs izzināšanu.

No nodarbības pēc Zoar Grāmatas. Priekšvārds, 13.01.2011.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: