Interneta dubultais pamats

Jautājums: Jūs sacījāt, ka ļaunums atklājas attiecībās starp biedriem. Taču, ja cilvēks mācās viens, ar interneta starpniecību un viņam nav nekāda kopēja darba ar citiem, kā viņš atklāj ļaunumu?
Atbilde: Es redzu, ka cilvēki ieiet Facebook, dažādos citos sociālajos tīklos, – un vienkārši dzīvo šo tīklu iekšienē. Tur kvēlo kaislības, kaist mīlestība, cilvēki pat apprecas, – ja pēc tam atklāsies, ka viņi patiešām ir vīrietis un sieviete .
Neskatoties uz to, ka šis interneta tīkls pilns ar meliem un visādām netīrībām, tas jāciena. Kādreiz mēs ar Rabašu gājām garām stadionam, un viņš sacīja: “Šī vieta ir jāciena, tā nes cilvēkiem prieku!”.
Tāpat – internets. Ar visām saslaukām, kas tajā ir, tas savieno cilvēkus. Tas provocē viņu, piespiežot izšļākt no sevis visu ļaunumu, kas noslēpts dziļi iekšienē, – skaudība, naids, baudkāre, alkas pēc slavas, meli. Kas tikai tur nav… Taču uz šī rēķina mēs realizējam vairums rešimot (informācijas gēnus).
Visa cilvēce tur atrodas, un visi nepārtraukti melo, vēlas pievilt cits citu, strīdas. Vai zināt, kas tas par darbu ar egoismu?! Uz kāda lauka tu varētu savest viņus vienu ar otru? … Kādā vietā?… Taču ar virtuālās saiknes palīdzību cilvēki realizē (atstrādā) savus rešimot un, apzinoties sava egoisma dabu, virzās uz priekšu. Vai tad mēs, tie, kuri vēlas atklāt Radītāju, atdeves īpašību, nevaram pareizi realizēt mūsu garīgos rešimot tāpat ar virtuālās saiknes palīdzību? Esmu pārliecināts, ka viss internets attīstījās tikai šim mērķim. Pienācis laiks paātrinājumam ceļa beigās – un lūk, kā arī visā, cilvēki, izejot no savas vajadzības, izgudroja tādus sakarus. Tāpēc mums jāorganizē starp mums tāds sociālais tīkls, lai katrs no mūsu biedriem, neatkarīgi no tā, vai viņš pieder fiziskai grupai vai nē, sajustu visus tuvu sev un būtu pastāvīgi saistīts ar mums kopējā idejā, mērķī, savstarpējās pūlēs, darbā, mācībās un kontaktā.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: