Tiksimies Berlīnē!

Jautājums: Cik svarīgi ir piedalīties gaidāmajā Eiropas kongresā Berlīnē?
Atbilde: Es ļoti ceru, ka visi, kas mācās mūsu sistēmā, saprot, cik svarīgi mums un visai cilvēcei, īpaši mūsu šodienas stāvoklī, lai Eiropa apvienotos garīgi. Jo Eiropa atrodas uz ļoti smagu notikumu sliekšņa. Es domāju, ka visi jau to sāk sajust.
Visas rozā cerības uz kopējo tirgu sāk kust. Cilvēki redz, ka aiz tā visa atklājas milzīgs naids un attālināšanās vienam no otra, pieaug protekcionisms. Tādējādi tieši tagad pienācis laiks visiem spēkiem paātrināt kabalas zinātnes izplatīšanu Eiropā. Visiem mūsu biedriem, kas dzīvo Eiropā, tikai tādā veidā jāvērtē sava un visas cilvēces nākotne. Citādi Eiropā no jauna uzliesmos ugunsgrēks. Tur jau bija sākušies divi pasaules kari, tur var sākties arī trešais pasaules karš.
Domāju, ka Vācijā labāk nekā citās valstīs jūt, cik lielā mērā var būt reāls un tuvs šis drauds. Taču, kā māca kabala, viss atkarīgs no vienotības starp cilvēkiem un līdzsvara sasniegšanas ar dabu. To visu var realizēt tikai uz augstākā spēka rēķina, ja cilvēks to vēlas un cenšas pievilkt šo spēku. Tad to ļauj izdarīt kabalas zinātne. Galvenais – tā ir kabalas izplatīšana visās formās, lai tā varētu nonākt līdz katram cilvēkam Eiropā. Mēs adaptēsim rakstus un publicēsim tos internetā visās eiropiešu valodās visintensīvākajā formā. Vilcināšanās nav iespējama, jo tuvākie gads vai divi būs izšķirošie pasaulei. Pasauli sagaida lieli satricinājumi. Lai tos izietu pareizā ceļā, – lai tie neiestumtu mūs bezdibenī, bet otrādi, virzītu uz augšu, uz mērķi, šim nolūkam nepieciešams bruņoties ar kabalas zinātni. Viss atkarīgs no jums! Cerēsim, ka visi mūsu skolnieki visā Eiropā piedalīsies kongresā – no visattālākajām vietām. Mēs gaidām visus! Man ir cerība, ka mūsu balss beidzot tiks sadzirdēta.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: