10 zudušās Izraēlas paaudzes, atsaucieties!

Jautājums: Pastāv tāds jēdziens kā “10 zudušās paaudzes”. Tām, tāpat kā arī Izraēlas tautai, ir sava loma labošanās procesā. Ko tā ietver?
Atbilde: Šodien mēs veicam ego labošanos no nulles līmeņa. Sākumā mums būs nepieciešams nonākt pie līmeņa, kas dēvēts “atdeves spēks” vai Otrais Templis, proti, īpašība “hafec hesed” (tas, kurš neko nevēlas priekš sevis), Binas līmenis. Pēc tam, kad mēs iznācām no Ēģiptes un uzcēlām Pirmo Templi (Hohmas līmenis, mīlestības līmenis), mēs nokritām Babilonijas trimdā. Tad zuda 10 paaudzes no 12.

Taču patreiz mums nepieciešams pacelties līdz Otrā Tempļa līmenim, kur mēs sastapsimies ar 10 nozudušajām paaudzēm. Šodien tās – tādi paši cilvēki kā visi, taču viņos atrodas rešimot (atmiņas, ieraksts) par uzturēšanos Pirmā Tempļa līmenī. Viņi pievienosies mums ar labošanās nolūku, kad mēs sāksim pacelties no Otrā Tempļa līmeņa uz Pirmā Tempļa līmeni, kurš būtībā arī kļūs par Trešo Templi. Mēs, turpretim, esam mūsu pirmtēvu dvēseļu pārdzimšanas riņķojums un visu viņu izieto garīgo pakāpju rešimot nesēji. Mūsu uzdevums ir atjaunot šos rešimot, pacelties uz to pašu garīgo līmeni, no kura mēs nokritām un kļūt par gaismu pasaules tautām.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: