Atklāšana – tikai par labu

Jautājums: Kāda ir Jūsu attieksme pret WikiLeaks?
Atbilde: 1. Viss nāk no augšienes, bet mēs to uztveram atbilstoši mūsu īpašībām pret augstāko gaismu. Tāpēc, ja pasaulē viss mainīsies, tas nāks tikai par labu. Jebkurā virzienā un pēc iespējas ātrāk!
Tik liela cilvēciskās muļķības atklāšana visiem nāks tikai par labu. Varbūt tad masas iemācīsies saprast, ka “Pasaules valdnieku sirdis atrodas Radītāja rokās”. Proti, viņi paši nav mazāki nejēgas par visiem pārējiem un neko nenosaka. Domā ne tālāk par savu vēderu un kabatu.
2. Bez tam, atklāsies, ka pasaule absolūti savstarpēji saistīta savā globālajā vispārcilvēciskajā krīzē – nīdēju nebrīvajā egoistiskajā savienojumā. Taču attālināties no tā nav kur un nav iespējams mainīt dabu, aprīt vienam otru ir briesmīgi, ja ne tu kādu, tad tevi kāds. Lūk, arī atliks viena izeja – meklēt atbildi, kā varētu sadzīvot. Pie tam, nav vienkārši sadzīvot kopā un globālajā pasaulē atrast pilnīgu atvērtas mijiedarbības formulu kā vienots organisms! Citādi neizdzīvot! Lūk, tā Daba mūs ar koku novedīs pie laimes!
3. Apturēt šo procesu nevar un augstākās pasaules atklāšana paredz pilnīgu katra no mums atklāšanu un visu kopā atklāšanu visiem un katram. Lai atkailinātos viss zemiskais egoisma ļaunums, un mēs visi sāktu rāpties arā no šīs samazgu bedres. Atstājot visu savu uzpūtību, iedomību, pretenzijas un aizvainojumus. Izvirzot galveno augstāko mērķi – noteiktu no augšienes, lai ietu tam pretim nevis mudināti, bet apzināti.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: