Bīstamība, kas nāk no frontālās pretošanās dabai

Pasaule ienāk kvalitatīvi jaunā attīstības joslā un vadošais šajā jaunajā attīstībā kļūst Israēls. Līdz šim tā nenotika, jo atradāmies “trimdas” periodā – bet tagad pienāk “atbrīvošanās”laiks. “Atbrīvošanās” nozīmē līdzību Radītājam, pietuvināšanos Viņam un Viņa atklāsmi, dabas likumu atklāšanu un harmonijas saniegšanu ar to. Pieņemt un izpildīt visus augstākos likumus – tas arī nozīmē atklāt dabu. Cilvēku sabiedrībā un mūsu iekšienē visiem šiem likumiem jāsāk realizēties uz mūsu personīgo pūliņu rēķina. Proti, mums tagad nav vajadzības vairs veikt darbu kaut kādā virzienā, izņemot savu pielīdzināšanos dabai, Radītājam. Taču mēs dodamies pretējā virzienā un nevēlamies ieklausīties! Šeit arī ir visu katastrofu avots. Jo iepriekš ciešanas atklājās vienkāršā veidā, lai vienkārši nedaudz mūs pavirzītu uz priekšu. Taču šodien tās darbojas jau mums pretējā virzienā, pret mums! Iepriekš ciešanas bija kā nelieli dūrieni no aizmugures, kas pagriež vajadzīgajā virzienā un stimulē uz ātrāku attīstību. Taču tās bija vienisprātis ar tavām personīgajām tieksmēm, tikai pasteidzināja tevi kā ēzeli, kuru dur ar asu kociņu no aizmugures.
Tomēr patreiz, lai kā tu necenstos savā attīstībā izlauzties uz priekšu, daba izvirzās tev pretim un sit nevis no aizmugures, bet jau tieši sejā. Vai vēlies turpināt iepriekšējo ceļu? – Nesanāks! Tādā veidā tu izraisīsi attiecībā pret sevi arvien vairāk problēmu – tad “labāk apsēdies un neko nedari”… Proti, mums jāpāriet uz labošanos. Israēls šajā pasaulē ir labošanās pavadonis, jo tam pieder šī metodika. Tādēļ Izraēla pārdzīvos arvien vairāk problēmu, ja mēs nevirzīsimies uz priekšu pareizi.
Taču šeit viss atkarīgs no mums! Redzot notiekošās katastrofas, nepieciešams vispirms izdarīt pareizus secinājumus – tas nav vienkārši “nejaušs notikums”, dabā viss saistīts viens ar otru un visam ir cēlonis.
Ja mēs sākam frontāli pretoties dabai, kas nekad iepriekš nenotika, nonākot pretstatā tai – mums jāpasteidzas ar labošanos. Pretstata vietā – nonākt pie līdzības, izpildīt to, ko Radītājs, daba no mums vēlas: sasniegt harmoniju, savstarpējo savienošanos kā viens cilvēks ar vienu sirdi, nonākt līdz brālīgai mīlestībai. Ja mēs to panāksim, tad izzudīs visas katastrofas un visas tautas atbalstīs Izraēlu. Mēs kļūsim par pasaules labošanās centru. Ja pasaulē ir naids pret Izraēlu, tad tas ir tikai tādēļ, ka mums pieder labošanās metodika, taču nepietiekami ātri to realizējam un izplatām visā pasaulē.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: