Es lūdzu – Radītājs izpilda

Jautājums: Pirms vairākiem gadiem kongresā Sitrinā Jūs sacījāt, ka lai pārrautu mahsomu, mums nepieciešams vienā mirklī atrasties vienās domās un ļoti lielā vienotā vēlmē. Visā šī laika garumā mēs uzsākām vairums mēģinājumu, veicām vairums darbību, taču nebijām gatavi. Nodarbības laikā es pastāvīgi cenšos caursist sevī šo membrānu, egoistisko klipu, lai izdarītu “atveri sirdī”. Man pietrūkst mūs visu sinhronizācijas. Es to nevēlos rīt, es vēlos tagad, šajā pašā mirklī! Palīdziet, lūdzu, tagad sinhronizēt mūs visus, lai kopējā lūgšanā varētu caursist šo membrānu un pārraut to!
Atbilde: Kādreiz, gandrīz ar tiem pašiem vārdiem, es vērsos pie Rabaša, un viņš atbildēja, ka nestāv starp mani un Radītāju. Cilvēkam pašam jāatrod šī saikne. Viņam jāpieprasa tas pašam. Galvenais: viņam jāsaprot, ka nevis viņš caursit savu membrānu, bet Radītājs.
Ja tu centies un nespēj to caursist – tas ir labi, bet jāpārstāj censties to izdarīt pašam. Ar kādu spēku tu to dari?!… Ar to pašu egoisma spēku?! Kā tu caursit ego – ar lielo egoismu mazu ego vai otrādi? Tikai Radītājs to spēj izdarīt – un neviens cits, izņemot Viņu! Skolotājs – tas ir pavadonis ceļā. Viņš tikai noved tevi pie šī stāvokļa, taču nespēj neko veikt tavā vietā. Radītājs arī nav spējīgs – ja neprasīsi Viņam. Jo tavai vēlmei attiecībā uz iekšējām pārmaiņām jāiet pa priekšu Viņa darbībai.
Tādējādi:
1. Pārstāt pašam caursist šo membrānu, sirds egoistisko klipu.
2. Negaidīt palīdzību ne no viena – izņemot Radītāju, kā atbildi uz tavu jautājumu.
Mēs apgūstam to jau daudzus gadus visos kabalistu rakstos: visu dara tikai augstākā gaisma. Tā radīja vēlmi, tā maina to, tā sagatavo vēlmi, lai tā mainītu nolūku un tāpat, kā augstākā gaisma sašķēla vēlmi, tikai tā spēj izlabot nolūku, kas paceļas augšup pāri vēlmei, ja tā to pieprasīs. Šeit neviens nestāv vidū, un viss atkarīgs tikai no pašas vēlmes – lūgums, MA”N pacelšana augšup. Darbība no augšienes tiek veikta tikai ar augstāko gaismu. Sāciet koncentrēties tikai uz divām darbībām: es lūdzu – Radītājs izpilda.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: