Tīrā peļņa

Jautājums: Mēs paredzam, ka Kongresā piedalīsies septiņi ar pusi tūkstoši cilvēku. Nepieciešama ļoti liela komanda, lai tos apkalpotu. Tomēr ne visi gatavi piedalīties šajā darbā. Kā palīdzēt, lai viņi saprastu, cik tas ir svarīgi?
Atbilde: Jūs varat mācīties no mūsu biedriem ārzemēs. Viņi maksā tūkstošiem dolāru par biļetēm un par pašu Kongresu, lai visas šīs dienas pavadītu virtuvē. Mēs nesaprotam visu viņu cēluma pakāpi.
Bez tam, Kongress sākas no sagatavošanās. Jānodrošina ar ēdināšanu visi dalībnieki, jāuzstāda nepieciešamās iekārtas un aparatūra, jāizvērš paviljoni un jāparūpējas vēl par daudzām lietām. To plānošanā mēs strādājam vairākus mēnešus. Jau daudzus gadus mēs veicam šo darbu. Domāju, mēs ar to netiktu galā, ja nezinātu par to, kādu lielu garīgo labumu tas nes. Šeit slēpjas milzīgs labums un pat egoistiski spriežot, man ir vērts ieguldīt tajā, cik iespējams vairāk pūļu. Vispār, jebkura derīga lieta ir ieguldīto pūļu vērta, bet šeit runa iet par garīgo peļņu tīrā veidā. Biedri no dažādām valstīm atbrauc un iekļaujas šajā darbā, saprotot, ka tieši tur slēpjas vienotība – maksimāls labums. Cerēsim, ka arvien vairāk cilvēku tajā piedalīsies. Ne jau tāpēc, ka mēs nespētu iztikt bez viņu fiziskās palīdzības – taču, ja viņi atbrauks un vēlēsies ņemt dalību, mēs būsim priecīgi dalīties ar viņiem garīgajā ieguvumā.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed