Viss atkarīgs no katra

Šķiet, kāpēc gan nesapulcināt no visas pasaules malām tikai tos, kuri attiecas uz pašu aktīvāko daļu, dēvētu “600. 000 dvēseļu” un nodarboties ar viņu garīgo labošanu, neraizējoties par pārējiem? Nē. Šodien mums nepieciešams no paša sākuma atrasties kopējā, integrālā plūsmā. Mēs redzam, ka visā pasaulē norisinās globālās kataklizmas un vispārējā atmoda – visas parādības sāk kļūt tik savstarpēji saistītas un attiecas uz visiem, ka mums nepieciešams parūpēties par šo kopējo organismu.
Kopējais, pilnīga garīgā atbrīvošanās (geula) – tā ir kabalas zinātnes izplatīšana starp visām tautām, un visām šīs kopējās dvēseles daļām jāsniedz palīdzība viena otrai. Viena to daļa sasniedz savstarpējo galvošanu, otra daļa – tos atbalsta – ir daudz dažādu aprindu. Aktīvajai daļai, kura dēvēta “Israel”, pirmajai jāpabeidz sava labošanās, lai no turienes šī zinātne izplatītos visā pasaulē. Visai pārējai pasaules daļai tai jāpalīdz, jo tādā veidā mēs paātrinām ceļu.
Izvēle starp gaismas ceļu un ciešanu ceļu atkarīga ne tikai no tiem, kuriem ir punkts sirdī – mēs redzam praksē, kā savstarpējā palīdzība iedarbojas uz visiem, un nostiprina mūs visus.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed