Garīgais stimulators – solis pretim nākotnes sabiedrībai

Mūsu mērķis – novest visu cilvēci pie absolūtas saiknes. Mūsu garīgais stimulators realizē sevī to virtuālo telpu, kura vēlāk kļūs par garīgo un tajā mēs sajutīsim saikni starp mums.
Pakāpeniski tajā attīstoties, mēs sajutīsim arvien lielāku vienotību – sāksim sajust kopējo savstarpējās atdeves īpašību – dvēseli. Pēc tam tāda garīga komunikācija kļūs par nākotnes sabiedrības izveides pamatu, saskaņā ar kopējās dvēseles daļu saiknes principiem, par kuriem raksta Bāls Sulams rakstos “Pēdējā paaudze” un “Nākotnes sabiedrības izveide”. Šie sakari iekļaus sevī visas jaunās sabiedrības un valsts sistēmas, ar visiem dienestiem un attiecībām, sākot no šīs pasaules līmeņa, līdz augstākajām garīgajām saiknēm.
Atkarībā no saišu izveides starp biedriem (un par tādiem tiks uzskatīti visi sabiedrības locekļi), struktūra pieņems daudzveidīgas formas un radīs daudzveidīgas virtuālās platformas internetā, lai katru reizi varētu paust sabiedrības attīstošo modeli. Visas garīgās pasaules, Radītājs, jauna realitātes uztvere, atklājas ar iekšējās savstarpējās saiknes mainīšanu, izlabošanu. Garīgais stimulators ļauj paātrināt garīgo attīstību un piešķirt tai pareizu virzību. Personīgā dalība šajā stimulatorā sniegs cilvēkam iespēju novērtēt, sajust un pārbaudīt, kādā savas attīstības stāvoklī viņš patiesībā atrodas.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed