Zoar Grāmatas ceļvedis. Par šo grāmatu.

Fragmenti no manas nākamās grāmatas “Zoar Grāmatas ceļvedis”
Zoar Grāmata – tas ir kabalas zinātnes vainagojums. Ne velti tā ieņem īpašu vietu cilvēces mantojuma pasaules dārgumu krātuvē.
Un ne tikai nejaušības pēc tā izsauc pret sevi godbijības šalkas. Šajā grāmatā ir dižena velte, kuru esam saņēmuši tieši no Radītāja – īpašs, brīnišķīgs spēks, kurš spēj novest mūs visus pie labsirdības, mūžības, pilnības.
Tieši tāpēc šodien, kad visa cilvēce atrodas savas attīstības lūzuma posmā, šī grāmata atklājas. Neviena cita grāmata, pat no kabalas grāmatām, kuru nolūks pacelt mūs uz augstāko pasauli, nespēj līdzināties Zoar Grāmatai pēc iedarbības spēka.
Tā valdzina, aizrauj, pievelk tik lielā mērā, ka rodas vēlēšanās atgriezties pie tās, ļaut tai iedarboties uz mums arvien no jauna. Lasītājam, kurš jau iedziļinājies tajā, grāmata kļūst par enerģijas, spēka un dzīvības avotu.
Šī Grāmata atklāj augstākās un mūsu pasaules noslēpumus, kurus zinātnei nav izdevies atklāt līdz pat mūsdienām. Ar Zoar Grāmatas palīdzību mēs varam izprast, kas ar mums notiek, atklāt sev jaunu dzīvi, savienoties ar labestības un absolūta piepildījuma avotu.

* * *

Dotās grāmatas mērķis – sagatavot lasītāju Zoar grāmatas apgūšanai. “Zoar Grāmatas ceļvedis” paredzēts patstāvīgai apgūšanai, kā pavadonis ceļā uz Zoar grāmatu un neprasa nekādas iepriekšējas zināšanas.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed