Zoar Grāmatas ceļvedis. Autora priekšvārds

Dārgie draugi! Es sāku publicēt fragmentus no manas nākamās grāmatas „Zoar Grāmatas ceļvedis”.
Autora priekšvārds:
Dargais, lasītāj!
Ja tu jautā, kādam nolūkam tev nepieciešama šī grāmata, pietiekams izlasīt tikai vienu lappusi un tad tu varēsi nolemt – turpināt vai atstāt.
Kabalas zinātne un tās galvenā grāmata „Zoar” skaidro cilvēkam viņa dzīves patieso iemeslu un mērķi, viņa garīgās attīstības programmu, kura sākotnēji ielikta dabā un kā sasniegt dzīves mērķi īsā un vieglā ceļā.
Radītājs, kā skaidro mums Zoar Grāmata, izveidoja cilvēka attīstības programmu – novest viņu līdz stāvoklim, kurā atrodas pats Radītājs. Kāpēc? Tāpēc, ka šis stāvoklis – vislabākais.
Bet, lai novestu cilvēku pie šī stāvokļa, nepietiekams piepildīt viņu ar baudu un dot zināšanas par mūžīgu un pilnīgu dzīvi. Nepieciešams, lai cilvēks sajustu šo stāvokli visā tā pilnībā.
Šim nolūkam cilvēkam pašam jāsaniedz pilnība, kurā atrodas Radītājs. Cilvēkam jaiemācās atdalīt baudu un ciešanas no patiesības un meliem, dodot priekšroku rūgtai patiesībai, nevis saldiem meliem.
Šis nav viegls attīstības ceļš. Daļu no šī ceļa mēs izejam neapzināti daudzajos pārdzimšanas riņķojumos. Mūsu paaudzē esam sasnieguši beidzamo attīstības etapu un tāpēc sajūtam vajadzību apzināties dzīves jēgu – izprast, kas ar mums notiek, kur mēs eksistējam un kādēļ?
Šie jautājumi katru cilvēku pasaulē pakāpeniski novedīs pie kabalas zinātnes – tāpat kā tevi, kurš tagad atvēra šo grāmatu. Jo pēc visiem meklējumiem, viņš nekur neatradīs patieso atbildi – savas eksistences avota atklāšanu.
Šī grāmata stāsta par tavas attīstības posmiem, līdz pat pilnīgai līdzībai ar Radītāju. Šis process – neizbēgams un obligāts katram uz Zemes dzīvojošajam.
Vai aizvērsi šo grāmatu un turpināsi dzīvot kā iepriekš, – vai lūkosies izprast lietderību no kabalas zinātnes – tas noteiks tavu nākotni.
Vai arī turpmāk dzīvosi apstākļu apspiests, kuri kā patreiz, bet daudzkārt piespiestā veidā, novedīs tevi pie kabalas. Vai arī tagad pieliksi pūles, lai atklātu tevi vadošā Radītāja roku. Šajā gadījumā tu ieraudzīsi ceļu un mērķi, visu notikumu cēloņus un uzzināsi, kā vieglā un patīkamā ceļā sasniegt dzīvi, kas līdzinās Radītājam.
Novēlu veiksmi!

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: