Mēs varam mainīt visu Universu!

Zoar, nodaļa :”Leh Leha” (Lech – Lecha), 4. p.: …Divas līnijas, kuras saturēja valgmi un sajaucās viena ar otru, tika sasaldētas ar vidējās līnijas starpniecību, tas ir, Tiferet un vairs nesajaucās viena ar otru.
No augšienes pie mums nonāk tikai divas līnijas. Bet mums ar savu darbu, realizējot rešimot (informācijas ieraksts), kas mūsos parādās, jāizveido virs tām vidējā līnija. Uz rešimot iedarbojas divas līnijas, labā un kreisā, žēlsirdības (rahamim) īpašība un tiesas (din) īpašība, atdeve un saņemšana. Tās iedarbojas uz mani, uz manu rešimo, bet man ar rešimo palīdzību optimāli jārealizē šie divi spēki – un tas tiks dēvēts par vidējo, trešo līniju.
Tas ir mans darbs – pareizi izmantot divus spēkus, kurus es saņemu no Radītāja, pareizi saskaņot tās sevī. Kā es atpazīstu šos divus spēkus, no kurienes es zinu, kā tos savienot? Manī vienmēr ir rešimot, kuras man jārealizē, – katrā stāvoklī, visā manā augšupceļā līdz galīgajai labošanai. Nākamais stāvoklis jau dots, man tas nav jāmeklē. Man tikai jāiemācās, kā pareizi savienot spēkus, kā noformēt nākamos stāvokļus visoptimālākā veidā, lai katrā man dotā stāvoklī es līdzinātos augstākajam.


Radītājs noformēja šos divus spēkus, kas nonāk pie manis no augšienes. Bet man ar savu darbu no lejas jāatrod un jāizveido no sevis forma, līdzīgi Viņam, – ar divu spēku un rešimo palīdzību.
Man ir visi dati: ir “dzinējs” (rešimo), ir “plus” un “mīnus” (divas līnijas). Man tikai jāzina, kādam nolūkam es to iedarbinu, kādam mērķim.
Viss jau eksistē, man tikai japieliek savas pūles – tomēr pūles neietver sevī stāvokļa izveidošanu, bet ietver apzināšanos, kādam nolūkam un kādēļ. Un ar to es jau līdzinos Radītājam. Mēs bieži domājam, ka mums jaizlabo vai jāizveido pasaule. Bet no mums tikai prasa koncentrēties uz ļoti vienkāršu lietu. Kaut gan tieši mūsu darbs ir ļoti vienkāršs, tomēr tas patiešām maina visu realitāti.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: