No kā atkarīga pasaules nākotne

Pakāpeniski cilvēki nonāk pie izpratnes, cik neiedomājami postoša ir masu informācijas līdzekļu ietekme, apkārtne.
Tieši tas nosaka visu – bet ne nauda, ekonomiskais stāvoklis un mūsu plāni par cilvēces nākotni.
Un šī paaudze un nākotne atkarīgas no apkārtnes ietekmes, kura ietekmē visu mūsu dzīvi.
Cerēsim, ka cilvēce to sapratīs un sākumā ierobežos kaitīgo ietekmi, kura šodien pastāv un pēc tam mainīs savu virzību uz pareizo pusi. Kabalas uzdevums – palīdzēt cilvēcei to ātrāk ieraudzīt.
Pasaule jau sāk pakāpeniski kritiski vērot sevi un visas apkārt mums izveidotās sistēmas, kuras kļuva globālas un kuras ietekmē pilnīgi visus, visās dzīves jomās.
Tieši tāpēc, ka šī sistēma pārvērtusies par tādu visaptverošu un ietekmīgu, tā izraisa lielas bažas un cilvēcei nāksies par to būtiski parūpēties.
Nav iespējams vairs ļaut katram masu informācijas līdzekļos darīt to, kas viņam ienāk prātā. Šim spēkam jāatrodas viedu cilvēku rokās, kabalistu rokās.
Un nav iespējams kontrolēt masu izplatīšanas līdzekļus ar diktatūras spēku. Cilvēces attīstība noved pie tā, ka visi ierobežojumi un škēršļi tiek izjaukti.
Bet no otras puses, mēs vērojam pretēju tendenci, ka mums vienkārši tie kaut kādā veidā jāierobežo, citādi iemācīsimies to pašu, bet ar ciešanām.
Norisinās mūžīgā cīņa starp labo un kreiso līniju, katra no kurām pierāda, ka viena – labāka par otru.
Bet tās abas nav labas un abas nepareizas – nepieciešama vidējā līnija, kura neapvieno tās, bet kura augstāka par šīm divām.
Tā nav to maisījums un kompromiss starp tām, it kā kaut kāda centriska partija – bet “partija”, kura augstāka par kreisajiem un labējiem.
Tā ir pieeja, kura augstāka par visām egoistiskajām pieejām – altruistikā, atdevē. Un tad tā spēs apvienot visus un novest pie miera.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: