Kad Zinošais apstiprinās visus noslēpumus

Jautājums: Kāpēc “Desmit Sfirotu Mācības priekšvārdā” 55. p. rakstīts, ka cilvēks, kurš sasniedzis tiešās vadības augstumus, proti, Radītāja atklāsmi, pārliecināts, ka nekad vairs negrēkos?
Atbilde: Cilvēks pārliecināts, ka vairs negrēkos, tāpēc ka ir izlabojis visas savas saņemošās vēlmes ar ekrānu un atstaroto gaismu, pacēlies pāri tām un tagad var virzīties tālāk.
Viņam nepieciešams “Radītāja apstiprinājums”, lai noteiktu, vai viņš ir izlabojies, lai turpmāk sāktu strādāt ar savām saņemošajām vēlmēm un izmantotu tās saņemšanai atdeves dēļ.
Man nepieciešams papildus, kopējais spēks, kurš tiek dēvēts par Radītāja apstiprinājumu.
Jo tagad man jāatver sava Pandoras lāde ar visām manām vēlmēm un jāsāk noskaidrot, kurās es varu baudīt, lai sniegtu baudu Radītajam. Tā ir absolūti jauna tendence, kura nekad nav bijusi iepriekš.
Es nekad neesmu kaut ko tādu darījis, tagad man jāizmēģina baudas garša, lai sniegtu baudu Viņam – kā ciemiņš, kurš sāk saņemt cienastu, lai izpatiktu saimniekam.
Man jāsavāc īpaši, jauni spēki, kurus dod Radītāja apstiprinājums, lai nekļūdītos.
Pretējā gadījumā es nedrīkstu pat skart un sākt atklāt savas saņemošās vēlmes! Man nepieciešams palīdzībai papildus spēks.
Un kad “apstiprinās Zinošais visa universa noslēpumus”, tad es varēšu sākt labot savus pārkāpumus.
Bet šajā etapā pārkāpumi jau pārtapuši par kļūdām un man it kā būtu jāsajūt atvieglojums.
Esmu jau izlabojis pusi no saņemošās vēlmes un tā pilnībā piepildās ar Hasadim gaismu. Patreiz man jāsāk strādāt ar to trijās līnijās un jāatnes tajā nedaudz Hohmas gaismu.
Tas nozīmē, ka mani pārkāpumi pārtapuši par kļūdām. Es vēlos saņemt atdeves dēļ, bet man jau ir nolūks “atdeves dēļ”! Man tikai uzmanīgi tam jāpievieno saņemšana.
Kad mēs nonāksim līdz tādai augstai pakāpei, tad noskaidrosim, kāds ir šis darbs…

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: