Vienmēr tiecieties sasniegt pilnību!

Jautājums: Ja visu notiekošo manā ikdienas dzīvē es sāku sajust iekšienē – vai tā ir zīme, ka virzos uz priekšu Zoar Grāmatas lasīšanas rezultātā?
Atbilde: Nē. Kad es lasu Zoar Grāmatu, man neeksistē nekāda ikdienas dzīve. Man ir dvēseles iedīglis – punkts sirdī un patreiz es atrodos ar to augstākajā sistēmā, par kuru stāsta Zoar.
Kā lai savienoju ar šo sīko punktiņu, kurā nekā nav, jutekliski un racionāli visas šīs īpašības – trīs līnijas, pacelšanās un nolaišanās, garīgās darbības?
Tieši to es meklēju. Kā lai atrodos tajās, sajūtu tās, izjūtu uz sevis – tur, iekš Acilut pasaules ZON?
Es neko nevēlos no šīs pasaules – ne sevi pašu, ne biedrus, kādus tos uztveru ar savos piecos maņu orgānos un ne vēl vairāk visu pasauli. Kam man tas vajadzīgs?…
Tā neeksistē, tā tikai ainojas mana ego iekšienē, vēlmē baudīt.
Ja pacelšos uz augstāku līmeni – atdeves, ticības augstāk par zināšanām, tad redzēšu visu citādi.
Es nevēlos nodarboties ar šo pasauli! Es vēlos tikai pacelties un saplūst ar augstāko! Es pieeju tam reāli, neatstājot šo pasauli.
Tomēr es apgūstu Zoar Grāmatu tāpat, kā arī visu kabalas zinātni, lai atklātu augstāko pasauli, nevis pievilktu to mūsu pasaulei. Tas nekad nenotiks! Nekad garīgā pasaule neietērpsies materiālajā.
Tieši otrādi, materiālā pasaule pacelsies pie savām saknēm – uz garīgo pasauli. Caur materiālo pasauli es rezultātā ieraudzīšu garīgo. Bet sākumā jāuztver garīgais.
Tāpēc pirms nodarbības sākuma es cenšos atslēgties no visa, kas man ir šajā pasaulē.
Jo tagad es apgūstu pilnību, garīgo, Radītāju.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa:

Nākamā ziņa: